Eνδυνάμωσε τη γυναίκα που βλέπεις… στον καθρέφτη!

Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες βασανίζουμε τον εαυτό μας άσκοπα, όταν υιοθετούμε διάφορες αυτοκαταστροφικές πρακτικές κατά καιρούς. Α, και είμαστε επίσης και απόλυτα σίγουρες ότι δεν αρέσουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο! Όμως η γυναίκα που θέλει να απολαύσει μία συναρπαστική ζωή, δρα διαφορετικά!

Αυτοπροσδιοριστείτε επαγγελματικά. Ποια εργασία σας αρέσει; Παθιαστείτε και διαπρέψτε μέσα από αυτή!

Επιλέξτε να συμμετάσχετε σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας, μαθήματα life ή business coaching ανάλογα με τους στόχους σας, ώστε να τους υλοποιήσετε επιτυχώς. Να εκφράζετε ανοιχτά και ξεκάθαρα τα συναισθήματα και τη γνώμη σας. Να διεκδικείτε την αναγνώριση για την ατομική αξία και τα επιτεύγματά σας.

Αξιοποιείστε τα hobby σας για να δημιουργήσετε μία νέα ευχάριστη πηγή εισοδήματος, να περάσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας, να ξεδώσετε από την πιεστική καθημερινότητα, ακόμη και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Γυμναστείτε. Τα οφέλη για το σώμα και το πνεύμα σας είναι πολλαπλά.

Μεριμνείστε για την ατομική σας υγειινή με κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς κι ευεξίας.

Αποκτείστε τη σχέση των ονείρων σας! Επιλέξτε εσείς τον κύριο που θα σας συνοδεύσει στο επόμενο ραντεβού σας. Απαιτείστε κι εφαρμόστε αλληλοσεβασμό κι ευπρέπεια μεταξύ σας.

Διαχειριστείτε ελεύθερα κι ευεργετικά για τον εαυτό σας τη σεξουαλική έλξη που αισθάνεστε για έναν άλλο άνθρωπο. Συμμετέχουμε μόνο σε ό,τι είναι επιλογή μας και μας αρέσει.

Συγκατοικείστε με ωριμότητα. Δημιουργείστε ένα οικογενειακό πλαίσιο αναφοράς (είτε παραδοσιακό – γάμος, είτε εκμοντερνισμένο – σύμφωνο συμβίωσης) μέσα στο οποίο απολαμβάνετε αγάπη, αποδοχή και φροντίδα άφθονα και άνευ όρων αναλαμβάνοντας από κοινού και συνυπεύθυνα με το σύντροφό σας την οικονομική στήριξη αυτού.

Αποκτείστε απογόνους με γνώμονα τη διάθεση προσφοράς προς αυτούς. Αφιερώστε τους χρόνο και χρήματα, έτσι ώστε να γίνουν ανεξάρτητοι, ολοκληρωμένοι κι ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Αναπτύξτε ρεαλιστικές προσδοκίες σε συνδυασμό με δημιουργικά όνειρα για οτιδήποτε. Εννέα φορές να σκοντάφτετε, δέκα να σηκώνεστε για μεθοδική δουλειά και ασταμάτητη δράση!

Εν κατακλείδι, ενδιαφερθείτε οι ίδιες επιμελώς για την προσωπική σας ανάπτυξη. Και να θυμάστε ότι καμία πτυχή μας δεν χρειάζεται την έγκριση του «κόσμου» για να «αξίζει». Νομίζω πάντα, η γυναίκα….

 

ΣΑΠΦΩ Χ. ΣΑΚΚΗ

Πείτε μας τη γνώμη σας
9Τέλειο2Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.