Εντάξει!!! Κάποιοι την έχουν μεγαλύτερη…

Μα την ευθιξία φυσικά!!! Τι περιμένατε δηλαδή να διαβάσετε?

Με το που συνέβη η τραγωδία, αμέσως βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και όχι σε δήθεν στρατηγεία να δείχνουν πάνω σε χάρτες την τύφλα τους την μαύρη. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβαν την ευθύνη για το τραγικό γεγονός, αν και ήταν οφθαλμοφανέστατο το ανθρώπινο λάθος!!! Κλάψανε, έσκυψαν το κεφάλι (κατόπιν προτροπής φυσικά) και μετά ρίξαν κλήρο ποιος θα παραιτηθεί.

Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο που εμφανίζεται στις κάμερες συντετριμμένος μαζί με το σκονάκι του, που περιείχε και οδηγίες για όταν τα πράγματα ζορίσουν, και παραιτείται λόγω ευθιξίας αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος για την παράσταση που είχε δώσει στην Βουλή πριν μερικές μέρες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Ποιος υπουργός άλλωστε έχει παραιτηθεί ξανά σε αυτή τη χώρα; Ακόμα κι αν η τραγωδία του ήταν μεγαλύτερη;;

Αφού λοιπόν τα μετρήσανε όλα, κάνανε και μια δημοσκόπηση στο τσακ μπαμ πριν ακόμα στεγνώσει και το τελευταίο δάκρυ στις κηδείες των άτυχων θυμάτων. Καταλάβανε όμως ότι το να πάνε σε εκλογές το τάχιστο, θα είναι σαν το λαϊκό άσμα του αείμνηστου Παντελίδη «Λιώμα σε γκρεμό!!!» Τέλος λοιπόν και οι εκλογές, τουλάχιστον για πριν το Πάσχα, καθώς έχουν και κάποιες ανειλημμένες δουλίτσες να κάνουν.

Κάτι νομοσχεδιάκια που πρέπει να περάσουν μέσα στον θρήνο και την αναμπουμπούλα. Όχι τίποτα. Να ξεθυμάνουν και τα «πρόβατα» που το πήραν κατάκαρδα και λοξοδρομήσανε λέει σε άλλες μικρότερες «στάνες».

Όοοχι εκεί που ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ κλέφτικα!!! Εκείνοι δεν κέρδισαν μήτε κουνάβι, αλλά ούτε και την καρδάρα με το γάλα χάσανε. Τα απολωλότα πρόβατα έτρεχαν αλλού για να τιμωρήσουν τους άπληστους τσομπάνηδες.

Ο καλός όμως ο τσομπάνης στην καταιγίδα φαίνεται. Αναβάλει τις εκλογές για αόριστο χρόνο, μέχρι να ξεθυμάνει η λαϊκή οργή, να κλείσει όσο μπορεί ταχύτερα το θέμα με δικαστήρια και αποζημιώσεις σε χρόνο που δεν θα ματαδούν τα μάτια μας, και να δημιουργηθεί και δημοσιονομικός χώρος για κανένα pass με ηρεμιστικό χαρακτήρα μπας και ξεχαστούν όλα…

Κάπως έτσι λοιπόν λειτουργούν τα πράγματα σε αυτή την όμορφη γωνιά του πλανήτη, που οι ζωές τον πολιτών είναι άνευ σημασίας μπροστά στο πολιτικό κόστος και το φόβο απώλειας της εξουσίας. Που εν έτη 2023 θα πρέπει να γίνονται ανθρωποθυσίες κατά μερικούς δημοσιογράφους για να βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των υπολοίπων, λες και θα φυσήξει ο ούριος άνεμος που θα πάρει τις αμαρτίες μας μακριά!!!

Βρε «Αει Σαπέρα» !!!

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας
12Τέλειο0Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.