Αγαπητέ Έλληνα οδηγέ κι εσύ πεζέ μη νομίζεις πως θα ξεφύγεις. Η κυβέρνηση αποφάσισε να σε κάνει ξανά «άνθρωπο» και δη Ευρωπαίο. Θα σε κάνει πλέον πολιτισμένο και όχι «Ταλιμπάν» του δρόμου, για αυτό το λόγο ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας θα τιμωρεί αυστηρά την ανταλλαγή χειρονομιών και άλλων απρεπών συμπεριφορών μεταξύ οδηγών αλλά και πεζών.

Με λίγα λόγια φάσκελο και επίδειξη του μεσαίου δακτύλου θα κοστίζουν στον παραβάτη ένα κατοσταράκι, επίσης θα προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφορίας αλλά και διπλώματος οδήγησης για 10 μέρες. Με το ίδιο ποσό 100 ευρώ θα τιμωρούνται και οι πεζοί που θα φασκελώσουν ή θα προτάξουν το μεσαίο δάκτυλο εναντίον οδηγού πάντα σε περίπτωση που γίνουν αντιληπτοί από τροχονόμο.

Έτσι το «όρσε» και το «πάρτα μη στα χρωστάω» θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ξαφνικά όλοι θα συμπεριφέρονται πολιτισμένα και στα όρια της ευπρέπειας. Δεν μας διευκρίνισαν όμως αν η διπλή μούντζα θα τιμωρείτε και με διπλό πρόστιμο ή θα παραμείνουν τα 100 ευρώ προς γνώση και συμμόρφωση. Τέλος με το νέο ΚΟΚ υποτίθεται ότι θα έμπαινε ένα τέλος στην τιμωρία του οχήματος και ολόκληρη την ευθύνη για τις παραβάσεις θα έφερε αποκλειστικά ο οδηγός, εδώ μάλλον φασκελώνει και το ίδιο το όχημα οπότε και πρέπει να τιμωρηθεί δεόντως!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας
2Τέλειο1Καλό2Αστείο0Wow0Λυπηρό1Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.