Και μόλις σφύριξε την άρση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ο Νικόλας της καρδιάς μας (Χαρδαλιάς) και ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες, να σου οι επί εξαμήνου έγκλειστοι Θεσσαλονικείς, σηκώθηκαν από κρεβάτια, πολυθρόνες, ντιβάνια, καναπέδες, φόρτωσαν ό,τι φορτώνεται στη σχάρα του αυτοκινήτου και όπου φύγει-φύγει μαζικά προς την έξοδο για Χαλκιδική!
Φυσικό κι επόμενο ήταν να γίνει το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα να παρατηρείται απίστευτο μποτιλιάρισμα μέχρι και αυτή την ώρα που γράφεται το άρθρο! Βέβαια -ως είθισται άλλωστε- εκεί τους περίμεναν τα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που προγραμματίζει πάντα τα μερεμέτια της στις πιο ακατάλληλες χρονικές περιόδους κάνοντας την «έξοδο» ακόμα δυσκολότερη! Στο τέλος θα αρχίσουμε να πιστεύουμε πως γίνεται και επίτηδες ο προγραμματισμός των έργων να «τυχαίνει» πάντα σε μεγάλες εξόδους, αφού δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη διαισθητική ικανότητα για να προβλεφθούν οι συνέπειες!
Αγαπητοί μου φίλοι, όλοι εσείς που ήδη είστε στα εξοχικά σας, εσείς που είστε καθ’ οδόν και διαβάζετε αυτό το κειμενάκι (ΟΧΙ όμως και οι φίλοι οδηγοί μας θέλω να πιστεύω!) και οι λοιποί που ετοιμάζεστε για το επόμενο, το νυχτερινό κύμα απόδρασης -μιας και δεν σας νοιάζεται κανείς από την πολιτεία για να έχετε μια ασφαλή έξοδο και πόσο μάλλον μια ασφαλή επάνοδο στην πόλη- δώστε λίγο προσοχή! Χαμηλές ταχύτητες και σωστές αποστάσεις ασφαλείας αναμεταξύ των οχημάτων σας, σας θερμοπαρακαλώ, γιατί δεν χρειάζεται να πάμε και να έρθουμε σφιχταγκαλιασμένοι! Δώστε λίγο προσοχή και στο τι φορτώνετε στο έρμο το «γαϊδουράκι» σας, και κυρίως στο πόσο καλά ασφαλίζετε την πραμάτεια σας πάνω σε αυτό, και αν δεν νοιάζεστε για τον πλησίον σας, νοιαστείτε τουλάχιστον για όλα αυτά που θα διασπείρετε και θα χάσετε καθ’ οδόν! Τέλος δώστε λίγο προσοχή στα νευράκια σας, που έχουν παρατσιτώσει κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε αβροφροσύνες μεταξύ σας. Υποτίθεται ότι πάτε κάπου για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε την ένταση που μας δημιούργησε το lockdown. Όχι να πάτε και να επιστρέψετε με τα νεύρα σας πιο «τσατάλια» κι από πριν! Ναι!;
Καλό δρόμο λοιπόν και καλή κι ασφαλή επάνοδο στα πάτρια!

Πείτε μας τη γνώμη σας
4Τέλειο3Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.