Κυριάκος Μητσοτάκης: Όσα προτείνουμε θα γίνουν

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή συνέντευξή του στην εφημερίδα <<Real Newa>>, αναφέρθηκε στο twitter, στο κόστος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον είναι ξανά κυβέρνηση μετά την εκλογική αναμέτρηση. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα πρόγραμμα μετρημένο κόστους 9 δις Ε. Παράλληλα, τόνισε πως ακόμα και οι δύσπιστοι  το 2019, γνωρίζουν πως ότι λέει  η κυβέρνηση γίνεται πράξη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Σιαδήμα, ο Πρωθυπουργός μίλησε για την πρόθεσή του να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για αναγκαιότητα, αλλά και για αποφυγή της ακυβερνησίας, κάνοντας ταυτόχρονα μια ανασκόπηση της τετραετίας. Απέρριψε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στο ΕΣΥ, στάθηκε στο ότι δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανταπεξήλθε καλύτερα από συστήματα άλλων χωρών, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, ρωτήθηκε για την εκπροσώπηση των γυναικών σε ενδεχόμενη κυβέρνηση, το debate των πολιτικών αρχηγών, το ΠΑΣΟΚ, τα ελληνοτουρκικά, αλλά και το ΤΙΚ ΤΟΚ.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού:https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1655197740186456065?cxt=HHwWgsC-jefkuPgtAAAA

Πείτε μας τη γνώμη σας
1Τέλειο3Καλό7Αστείο0Wow3Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.