Πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού για το 2022, και στην καλύτερη χώρα του κόσμου όλα κυλούν γαλήνια. Η καταπληκτική ποιότητα ζωής έχει οδηγήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της ζωής. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άραγε; Κι όμως, υπάρχουν ακόμα οι κακοπροαίρετοι, μαθημένοι στη γκρίνια μίζεροι αυτής της κοινωνίας. Θα αποπειραθώ να αποδείξω σε αυτούς λοιπόν, την ίδια τους την κατάντια.

Επιτέλους, η κυβέρνηση πατάσσει κάθε μορφής παραβατική συμπεριφορά. Η αστυνομία βρίσκεται παντού και δέρνει αλύπητα, φοιτητές, δημοσιογράφους, υπευθύνους ομάδων, για να νιώθουμε εμείς ασφαλείς. Ακόμα βέβαια δεν τους έχει δείρει όλους, καθώς συνέχεια <<βγαίνουν>> στην επιφάνεια ανυπόστατες για την κυβέρνηση κατηγορίες.   Κάτι για απαλοιφή ονομάτων από επίσημο έγγραφο του FBI για την Novartis -για το οποίο έγγραφο ακούσαμε την απάντηση αλλά ποτέ την ερώτηση-, κάτι για υπερκέρδη παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος που δεν υπήρχαν τελικά, και κάτι βαπόρια καναλαρχών μεταξύ άλλων, που ενώ τα επίσημα χείλη διατρανώνουν  <<ουρλιάζοντας>> τη φιλοδυτική μας στάση, αυτά βγάζουν ψωμάκι από το ρωσικό πετρέλαιο.

Φοιτητές δέχονται χτύπημα από όπλο ευθείας βολής, άνθρωποι αυτοκτονούν συνεχώς και δεν μαθαίνουμε το γιατί  Δείγματα σε υποθέσεις βιασμού παραποιούνται(μάλλον). Είχαμε νέα περιστατικά οπαδικής βίας, αλλά δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οπότε όλα καλά. Η θέρμη κάποιων να προκαλέσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει…

Από τη στιγμή της εξαιρετικά επιτυχημένης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αμερική, και τις φανφάρες περί ηγέτιδας δύναμης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν έξω από την Αλεξανδρούπολη, οι γείτονες θέτουν θέμα κυριαρχίας των νησιών και οι ίδιοι γείτονες έθεσαν θέμα Κύπρου. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν αναφέρει το όνομα Τουρκία, γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται προφανώς.  Είναι τέτοια η μισαλλοδοξία ορισμένων όμως, που δεν μπορούσαν να περιμένουν να γίνει η συναλλαγή των τανκς με την Ουκρανία για να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση. Θα μας το έλεγαν, όπως μας είπαν ότι δεν θα στείλουν επιπλέον οπλισμό.

Ο Έλληνας γενικώς ψεύδεται. Γκρινιάζει για την ακρίβεια, ενώ η κυβέρνηση δίνει επιδόματα. Αν βγάλεις τους φόρους, έχουμε την πιο φθηνή βενζίνη. Άλλωστε η πρόταση για μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα είναι λαϊκισμός του χειρίστου είδους, και θα κακοφαινόταν στις αγορές. Αυτή την ώρα έχουμε φωτιά στο Πανόραμα Βούλας. Αν μάθαμε κάτι από την Βαρυμπόμπη, την Εύβοια, το Μάτι και άλλες τόσες καταστροφές, είναι ότι η φωτιά θα σβήσει στη θάλασσα ή αν βρέξει. Δεν θέλω να αγχώνεστε λοιπόν. Μέχρι τη Δευτέρα που είναι εργάσιμη και μετά το Σαββατοκύριακο, μπορεί να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός. Μέχρι τότε παρακαλάτε να βρέξει και να μην πιάσει αλλού φωτιά, καθώς οι πυροσβέστες δεν επαρκούν, και όπου  επαρκούν, καλούνται ως ύποπτοι για τις φωτιές. Οι ήρωες κάποτε, είναι πλέον στην ίδια κατηγορία με τους νοσηλευτές.

Εν κατακλείδι, απολαύστε την καταπληκτική ποιότητα ζωής που σας προσφέρει η Ελλάδα και μην κυνηγάτε φαντάσματα γιατί ενοχλείτε και όλους τους υπόλοιπους. Όλα πάνε καλά. Το λέει η κυβέρνηση.

Πείτε μας τη γνώμη σας
10Τέλειο0Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.