Με το που ξεσπάει ένα «κακό»… τσουπ! Να σου, αμέσως ξεπροβάλουν και οι «έγκριτοι» συνωμοσιολόγοι! Ιστορίες για αγρίους με αρκούδες, βαμπίρ και άλλα τέτοια -γνωστές και ως fake news- ακούγονται και στη συνέχεια διαδίδονται με όλα τα δυνατά ψηφιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης αστραπιαία και με την ταχύτητα του φωτός! Αλλά το «κακό» δεν σταματάει εκεί! Το χειρότερο είναι που βρέθηκαν ευήκοα ώτα, που πιστεύουν κάθε τυχάρπαστο που επικαλείται μια επαγγελματική ιδιότητα , και τελικά υιοθετούν ότι μπαρούφα τους σερβίρουν για να επιβαρύνουν περισσότερο την δύσκολη κατάσταση που περνάμε.

Κι ενώ πλήθος κόσμου γελάει και αστειεύεται με όσους ασπάστηκαν κι ανέλαβαν εντελώς αβασάνιστα και άνευ επιστημονικής τεκμηρίωσης ενεργό δράση για να τις υπερασπιστούν, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, γιατί το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Ανάρτησε λοιπόν σχετική επίσημη ιστοσελίδα, μέσω της οποίας το επιστημονικό επιτελείο του Π.Ο.Υ. καταρρίπτει μία μία τις θεωρίες τύπου «ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή».

Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρω μία θεωρία ειδικά που αναστάτωσε πρόσφατα για τα καλά την ελληνική κοινή γνώμη και συγκεκριμένα τους γονείς μαθητών οδηγώντας μάλιστα σε επεισόδια! Αυτή λοιπόν αφορά στο λεγόμενο αδρενοχρώμιο που είναι δήθεν η θεραπεία κατά του Κορωνοϊού, και το οποίο είναι μία χημική ουσία που παράγει ο οργανισμός ενός παιδιού κατά τη διάρκεια της υποβολής του σε στρεσογόνες δοκιμασίες. Φημολογείται δε ότι αποφασίστηκε από το Ελληνικό κράτος να εξαχθεί και να συλλεχθεί από Έλληνες μαθητές που θα απομακρυνθούν άμεσα από το οικιακό τους περιβάλλον και θα απομονωθούν για το σκοπό αυτό σε ειδικά διαμορφωμένες δομές φιλοξενίας Covid-19, αμέσως μόλις βγουν θετικοί στον ιό δύο τουλάχιστον φορές με τα self-tests που πραγματοποιούνται ήδη για την ασφαλή προσέλευσή τους στο σχολείο! Α, και φυσικά αυτή η πολύτιμη θεραπεία θα είναι πανάκριβη και η όλη διαδικασία συλλογής της εξαιρετικά δαπανηρή, για αυτό θα χρηματοδοτηθεί από τους ευκατάστατους ενδιαφερόμενους λήπτες ” βαμπίρ” που θα προτιμήσουν να σκάσουν μια περιουσία για να “ξεζουμίσουν” τα Ελληνόπαιδα από το να χρησιμοποιήσουν το κατά πολύ φθηνότερο συνθετικό αδρενοχρώμιο. Άκουσον, άκουσον δηλαδή τι «κυκλοφορεί» εκεί έξω!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ.

Πείτε μας τη γνώμη σας
4Τέλειο2Καλό1Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.