Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 27η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Μαγιόρκα – Οσασούνα 0-0 και κλείνει τη Δευτέρα με το Ράγιο – Βαλένθια. Η 34η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Λεβάντε – Σαραγόσα 1-1.

 

ΚΑΔΙΘ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Κάδιθ πήγε στη διακοπή τρέχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Στα τέλη Φλεβάρη, νίκησε 1-0 τη Ράγιο και μέσα στο Μάρτη ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Χετάφε κι εκτός με τις Σοσιεδάδ κι Αλμερία. Είναι ισόβαθμη με τη Σεβίλη στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Η διοίκηση, με μότο ”κόντρα σε όλους και σε όλα”, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε εξαντλώντας τα εισιτήρια. Η ήττα της Σεβίλης στο  Χετάφε αλλά και οι μέτριες, γενικότερα, εμφανίσεις της ομάδας έφεραν την απομάκρυνση του Σαμπαόλι. Ο Μεντιλίμπαρ είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο. Ένας Μεντιλίμπαρ ο οποίος είναι μανούλα σε αποστολές σωτηρίας καθώς στην καριέρα του έχει δουλέψει σε ομάδες που είχαν ως στόχο την παραμονή. Θα έχει κλοτσιά το ματς, θ’ ασχοληθώ με τις κάρτες.

 

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’

Η Τενερίφη σκόρπισε τη γειτόνισσα Λας Πάλμας αλλά στο καπάκι έχασε στη Βιτόρια από την Αλαβές. Βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας χωρίς ορατό στόχο. Η Βιγιαρεάλ Β’ έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και θα παίξει, απλά, ρόλο ρυθμιστή ως το φινάλε. Εκτιμώ ότι το 2,50 στο over είναι υψηλό.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΚΑΔΙΘ – ΣΕΒΙΛΗ                               OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΔΙΘ

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’                               OVER

About Author