Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 28η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Μπάρτσα – Χιρόνα. Στη Segunda, παρέα με την τρέχουσα, απομένουν 8 αγωνιστικές.

 

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Βαγιαδολίδ γνώρισε τη συντριβή στο ”Μπερναμπέου” κι ο Ρονάλντο αποφάσισε ν’ αλλάξει προπονητή. Ο Πατσέτα αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Πετσολάνο. Ο 39χρονος Ουρουγουανός ανέβασε την Κρουζέιρο στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Μία Κρουζέιρο η οποία ανήκει, επίσης, στο Ρονάλντο!  Η Μαγιόρκα δεν είναι στα καλύτερά της. Αγνοεί τη νίκη από τις 18 Φλεβάρη και το 4-2 επί της Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, διατηρεί απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Οι αμυντικοί Κοπέτε, Γκονζάλες κι ο αμυντικός χαφ Μπάμπα είναι τιμωρημένοι – την ύστατη ώρα έμεινε στο νησί ο δημιουργικός χαφ Ντάνι Ροντρίγκες. Βλέπω τη Βαγιαδολίδ να κερδίζει.

 

ΡΑΓΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Ράγιο έδωσε τη μάχη της στο ”Μεστάγια” και στο 1-1 με τη Βαλένθια. Από την ώρα που εξασφάλισε την παραμονή, η απόδοσή της έχει πέσει. Τελευταία φορά νίκησε στις 6 του Φλεβάρη.

Η Ατλέτικο, με το 1-0 επί της Μπέτις, μετρά τέσσερις κολλητές νίκες. Εξασφάλισε την 4άδα και πλέον κυνηγά τη Ρεάλ για να της κλέψει τη 2η θέση. Μετά το χθεσινό Ρεάλ – Βιγιαρεάλ 2-3, η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -2 από τη βασίλισσα. Η Ατλέτικο δε χάνει από τη Ράγιο από τη σεζόν 2012-13. Το ”Χ2 και over 1,5” δείχνει ασφαλής επιλογή. Πληρώνει 1,75.

 

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                          1

ΡΑΓΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                            Χ2 και OVER 1,5

About Author