Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 29η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Θέλτα – Μαγιόρκα. Στη Segunda, παρέα με την τρέχουσα, απομένουν 7 αγωνιστικές.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Ατλέτικο επιβεβαίωσε ότι είναι στα καλύτερά της περνώντας από το Βαγέκας ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-1. Βρίσκεται στο -5 από τη Ρεάλ και η κατάληψη της 2ης θέσης είναι στόχος εφικτός. Η Ατλέτικο μετρά τέσσερις κολλητές εντός έδρας νίκες με συνολικό σκορ 11-1.

Η Αλμερία πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη επί της Βαλένθια και βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο εκτός έδρας απολογισμός της (0-4-9) είναι απογοητευτικός. Όπως έγραψε ένας Ισπανός δημοσιογράφος, ”το να παίζεις αυτήν την εποχή κόντρα στην Ατλέτικο είναι σα να πηγαίνεις στον οδοντίατρο”.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Βαλένθια υπέστη οδυνηρή ήττα στην Αλμερία και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Πέρα από το ματς έχασε από τραυματισμό τον ακραίο μπακ Κορέια και τον εξτρέμ Κλάιφερτ. Στα τρία παιχνίδια που έδωσε στο ”Μεστάγια” με το Μπαράχα στον πάγκο, νίκησε 1-0 τη Σοσιεδάδ, με το ίδιο σκορ την Οσασούνα κι έφερε 1-1 με τη Ράγιο. Η Σεβίλη, αν και βρέθηκε από πολύ νωρίς να παίζει με 10, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 της Θέλτα. Ωστόσο, δύο στιγμές αδράνειας της άμυνας των Σεβιγιάνων στις καθυστερήσεις, επέτρεψαν στους Γαλιθιάνους να ισοφαρίσουν. Τη Μεγάλη Πέμπτη, η Σεβίλη έφερε 2-2 στο Μάντσεστερ για το Europa League. Έχει θέμα μεσοαμυντικά καθώς είναι τιμωρημένοι οι Γκεγέ, Ακούνια, Άλεξ Τέλες. Θα γίνει μάχη. Το ”over 6,5 κάρτες” το συναντάμε κοντά στο 1,75.

 

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ                      1 και OVER

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΗ                  OVER 6,5 ΚΑΡΤΕΣ

About Author