Θα πω την ταπεινή μου γνώμη δημόσια ως τηλεθεάτρια ή και ακροάτρια ενός τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού προγράμματος ή ενός τραγουδιού, μιας μουσικής ή θεατρικής παράστασης ή συναυλίας ή ακόμη κι ως αναγνώστρια ενός οποιουδήποτε είδους βιβλίου επιστημονικού, ιστορικού, μυθιστορήματος, λευκώματος, κλπ. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να το κάνω.

Θέλω μέσα από όλα αυτά να ενημερωθώ, να ψυχαγωγηθώ, να διασκεδάσω και να «ταξιδέψω» με ποιότητα, ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΩ. Η ποιότητα είναι τα μοναδικό προσωπικό μου κριτήριο επιλογής οποιουδήποτε εξ αυτών.

Φυσικά τα στάνταρ, τα πρότυπα, τα θέλω και οι προδιαγραφές καθενός μας είναι εντελώς διαφορετικά και αυτό είναι οκ. Άλλωστε κάθε παραγωγός ενός υλικού έχει το δικό του κοινό και δημοσιεύοντάς το, σίγουρα θα το «συναντήσει» με επιτυχία και θα βρουν, θα ταυτιστούν και θα ταιριάξουν ο ένας με τον άλλο.

Εφόσον επομένως αποφασίζω να σπαταλήσω πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου για να τον αφιερώσω και να «καταναλώσω» κάποια από αυτά επιλεκτικά, πρέπει τουλάχιστον να μου μάθεις κάτι που να αξίζει για μένα και να μου φανεί χρήσιμο. Αλλιώς γιατί να κάθομαι να παρακολουθώ τη δουλειά σου;

Δεν με νοιάζει αναφορικά με τον όποιο εκάστοτε παρουσιαστή ή συγγραφέα η περιουσιακή κατάσταση και το lifestyle του. Αντιθέτως θα σε παρακολουθώ συστηματικά, με θερμό ενδιαφέρον, εκτίμηση για τον επαγγελματισμό σου και μεγάλη χαρά, αν:

  • Μου γνωρίσεις έναν καινούργιο ταξιδιωτικό προορισμό.
  • Συζητήσεις με καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες κι επαγγελματίες ένα θέμα που μας επηρεάζει και αφορά όλους, π.χ. υγείας, οικογενειακής ζωής, κοινωνικής πρόνοιας, οικονομικό, κλπ.
  • Μου παρουσιάσεις ενδιαφέρουσες προτάσεις για πολιτιστικά δρώμενα, π.χ. συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας ή ζωγραφικής, μουσεία, κλπ.
  • Με φέρεις σε «επαφή» (εξ αποστάσεως φυσικά) με επαγγελματικά περιβάλλοντα εκ των έσω μέσω εκπροσώπων τους εγνωσμένου κύρους, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στο ευρύ κοινό και απλώς υπάρχει μία περιρρέουσα κι ομιχλώδης παραφιλολογία κι ελλιπέστατη πληροφόρηση γύρω από αυτά.
  • Με κρατάς ενήμερη για τις επίκαιρες και τρέχουσες επιστημονικές, τεχνολογικές, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που θα έχουν άμεση και καθοριστική επίδραση στη ζωή και την καθημερινότητά μου.

Περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία να σε παρακολουθήσω!

ΣΑΠΦΩ Χ. ΣΑΚΚΗ

Πείτε μας τη γνώμη σας
4Τέλειο0Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.