Βαγγέλης Χρυσοχόος: Ο Π.Α.Ο.Κ έχει μεγάλη δυναμική σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Στην εκπομπή στη Φωλιά του Νίκου με τον Νίκο Τζαντζαρά, στον City of Primo 106,1, φιλοξενήθηκε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Χρυσοχόος. Ο κ. Χρυσοχόος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της επιλογής νέας φανέλας, καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Οι φετινές εμφανίσεις φέρουν καινούρια τεχνολογία στον τομέα της αθλητικής ένδυσης, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της τεχνολογίας, με τη διεύρυνση του Π.Α.Ο.Κ. Family,  ενώ επεξεργάζεται και η επιβράβευση της ενασχόλησης με την ομάδα. Παράλληλα, στόχος είναι να αυξηθούν τα κανάλια πώλησης προϊόντων του Π.Α.Ο.Κ.

Ένα μεγάλο έργο είναι η πάταξη της πειρατείας. Το σήμα ανήκει στον Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ, γεγονός που πρέπει να γίνει σεβαστό από τον καθένα.  Η ποιότητα του παρεχόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που αξίζει στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Π.Α.Ο.Κ έχει μια τεράστια δυναμική και αυτή προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε και στο εμπορικό τμήμα, σημείωσε ο κ. Χρυσοχόος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Χρυσοχόου:

Πείτε μας τη γνώμη σας
0Τέλειο2Καλό0Αστείο0Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.