Βενιζέλος: Ο Ερντογάν δεν είναι ο πιο επικίνδυνος…

Την εκτίμηση του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στο κανάλι OPEN. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι θα υπάρξει ισχυρό προβάδισμα Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι στην εικοσαετή διακυβέρνηση Ερντογάν δεν υπήρξαν μεγάλες διολισθήσεις στις σχέσεις μας, όπως σε άλλες περιόδους ρεπουμπλικανικών κυβερνήσεων. « Από πού θέλετε να μετρήσουμε? Από το 1922? Από το 1974? Την κρίση των Ιμίων? Κάτι αντίστοιχο δεν είχαμε με Ερντογάν. Άρα πρέπει να κάνουμε μια ψύχραιμη αποτίμηση».

Αναφέρθηκε στο «θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» και εκτίμησε ότι είναι «πιθανότερο η Τουρκία να καταφύγει στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ εάν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα, παρά να κάνει κάποια ενέργεια στρατιωτικού χαρακτήρα στο Αιγαίο. Εν πάση περιπτώσει, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και στρατιωτικά».

Πείτε μας τη γνώμη σας
5Τέλειο3Καλό0Αστείο1Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.