Έχω την εντύπωση ότι η χθεσινή μέρα ήταν η πιο συναρπαστική, η πλέον απολαυστική του Mundial. Αν, μάλιστα, προκρίνονταν και η Βραζιλία θα την χαρακτήριζα τέλεια. Ας δούμε τα σημερινά….

 

ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το Μαρόκο – Πορτογαλία έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Μαροκινοί έκαναν το κομμάτι τους, έγραψαν ιστορία αφήνοντας έξω τους Ισπανούς. Δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο κόντρα στους Πορτογάλους. Πέρα από τη διαφορά ποιότητας, οι Μαροκινοί θα είναι και πιο κουρασμένοι καθώς προέρχονται από άκρως απαιτητικό παιχνίδι του οποίου η διάρκεια ξεπέρασε τα 120 λεπτά. Η Πορτογαλία γοήτευσε στο 6-1 επί της Ελβετίας. Ίσως, είναι η καλύτερη Πορτογαλία των τελευταίων ετών. Έχει ταλέντο, ταχύτητα, οργάνωση, ισορροπία και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αν ο Φερνάντο Σάντος ελέγξει το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα. Περιμένω από τους Πορτογάλους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και να παίρνουν την πρόκριση στο 90λεπτο.

 

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Το Αγγλία – Γαλλία είναι πιο ισορροπημένο κάτι που διαπιστώνεται κι από τις αποδόσεις. Η Αγγλία δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες κάτι που φάνηκε στο 0-0 με τις Η.Π.Α. αλλά και στη νίκη επί της Σενεγάλης όταν έδειχνε να υποφέρει ωσότου ανοίξει το σκορ. Η Γαλλία είναι σταθερά καλή κι έχει, πέρα από τον Εμπαπέ, ποδοσφαιριστές όπως οι Γκριεζμάν, Ζιρού, Ντεμπελέ, Ραμπιό που κάνουν εξαιρετικό τουρνουά. Δε θα εκπλαγώ αν ο Ντεσάν δώσει τη μπάλα στους Άγγλους και προτιμήσει να παίξει στην κόντρα. Βλέπω τους Γάλλους να προκρίνονται ακόμη κι αν χρειαστεί να παίξουν περισσότερα από 90 λεπτά.

 

COMBO BET ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

OVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΡΟΚΟ

COMBO BET ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΓΑΛΛΙΑ

About Author