Οι εναπομείνασες αγωνιστικές, παρέα με την τρέχουσα, στην Primera είναι τέσσερις, όσες και οι ομάδες που με περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες, διεκδικούν τον τίτλο. Οι θέσεις 5,6 οδηγούν στους ομίλους του Europa League, η 7η θέση στα play off του Conference League. Στην ουρά, οχτώ ομάδες (από το Λεβάντε και κάτω) προσπαθούν ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στη Segunda, οι εναπομείνασες αγωνιστικές είναι 5. Οι δύο πρώτες ομάδες ανεβαίνουν απευθείας στην Primera. Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 3η ως την 6η θέση θα διεκδικήσουν, μέσω των play off το 3ο εισιτήριο για την Primera. Οι τέσσερις τελευταίες υποβιβάζονται.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΛΤΣΕ

Η Σοσιεδάδ έχασε 0-1 στην Ουέσκα αλλά διατηρήθηκε στην 5η θέση που παρέα με την 6η οδηγούν στους ομίλους του Europa League. Η 7η οδηγεί στα play off του νεοσύστατου Conference League. Η Έλτσε στάθηκε άτυχη στο 0-1 από την Ατλέτικο καθώς αν ο Φιδέλ ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις, θα έπαιρνε την ισοπαλία. Την ερχόμενη Τρίτη (η Primera έχει εμβόλιμη αγωνιστική) υποδέχεται την Αλαβές σ’ έναν αυθεντικό τελικό παραμονής. Η Σοσιεδάδ θα πιέσει, η Έλτσε θα αμυνθεί. Το ”over 5,5 κόρνερ Σοσιεδάδ” πληρώνει κοντά στο 2,00.

 

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ

H Τενερίφη δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία. Βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη και είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η Αλμερία άλλαξε προπονητή αλλά όχι νοοτροπία. Αν και προηγήθηκε 2-0, κατάφερε από παιδαριώδη λάθη να ισοφαριστεί από την Οβιέδο. Πέταξε στη Μεσόγειο τις ελπίδες για τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο. Πλέον, θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην 3η θέση ώστε στα play off να έχει τις ρεβάνς στην έδρα της. Το g/g φαντάζει πολύ πιθανό.

 

 

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΛΤΣΕ                               OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ                                                G/G

 

About Author