Καλημέρα σε όλους, να έχουμε μία όμορφη Κυριακή με υγεία …. Η 34η αγωνιστική της Primera (οι εναπομείνασες παρέα με την τρέχουσα είναι πέντε) συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται αύριο με το Χετάφε – Μπέτις. Μετά την κατάκτηση του Copa del Rey από τη Μπέτις, η 7η θέση της Primera οδηγεί στο Conference League. Στη Segunda τρέχει η 38η αγωνιστική (οι εναπομείνασες παρέα με την τρέχουσα είναι πέντε).

 

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΧΙΡΟΝΑ

Η Αλκορκόν έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Η Χιρόνα βρίσκεται στην 6η θέση, στο +3 από τη Λας Πάλμας που νίκησε προχθές τη Μάλαγα και στο +4 από την Πονφεραδίνα που υποδέχεται την Καρταχένα. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν στα δύο πιο πρόσφατα εκτός αλλά το σημερινό ματς οφείλουν να το πάρουν. Θ’ ασχοληθώ με το διπλό.

 

ΡΑΓΙΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Ράγιο η οποία αγνοούσε τη νίκη σε παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στο 2022, πήγε στη Βαρκελώνη και μέσα σε τέσσερις ημέρες νίκησε τόσο την Εσπανιόλ όσο και τη Μπάρτσα. Το κοινό του Βαγέκας θ’ αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές και τον Ιραόλα. Η Σοσιεδάδ δεν άξιζε την ήττα στο 0-1 από τη Μπάρτσα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν σημειωθεί, συνολικά, 44 γκολ ενώ στα εντός, μόλις, 19! Αν οι Βάσκοι βγάλουν διπλό, μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκηση της 4ης θέσης. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g και over το οποίο το βρίσκουμε στο 2,50.

 

ΠΟΝΦΕ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Η Πόνφε βρέθηκε να χάνει 0-2 στη Φουενλαμπράδα αλλά με ένα μαγικό τρόπο το γύρισε κι έφυγε από τη Μαδρίτη μ’ ένα σούπερ διπλό. Βρίσκεται στο -4 από τη Χιρόνα και την 6η θέση. Η Καρταχένα δε θα μπει στα play off εξαιτίας της φτωχής εκτός έδρας συγκομιδής της (4-3-11). Διαθέτει τη 2η χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Το over πληρώνει κοντά στο 2,00.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ PRIMERA

ΡΑΓΙΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                               G/G και OVER

ΔΥΑΔΑ SEGUNDA

ΠΟΝΦΕ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ                                OVER

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΧΙΡΟΝΑ                                      2

About Author