Καλημέρα σε όλους …. Η αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Primera ανοίγει στη Βαλένθια με το Λεβάντε – Σοσιεδάδ. Το Λας Πάλμας – Μιραντές ανοίγει την αυλαία της 39ης αγωνιστικής της Segunda.

 

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Το Λεβάντε θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Μόνο με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες παραμονής. Η Σοσιεδάδ θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 1-1 του Βαγέκας με τη Ράγιο. Κατέχει την 6η θέση κοιτάζοντας με το ένα μάτι προς τα πάνω και το άλλο προς τα κάτω. Βρίσκεται στο -5 από την 4η Ατλέτικο (την υποδέχεται στο φινάλε) και στο +4 από την 7η Βιγιαρεάλ (παίζει εκεί την προτελευταία αγωνιστική) που κατέχει θέση για το Conference League. Ο Νταβίντ Σίλβα εξέτισε ποινή 2 αγωνιστικών κι επιστρέφει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός επιθετικός Ισάκ σκόραρε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αποψινός αγώνας τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι. Πρόκειται για ένα πιθανό over.

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Η Λας Πάλμας παλεύει για μία θέση στην 6άδα. Θα προσπαθήσει να κάνει το 2 στα 2 απόψε με τη Μιραντές και την επόμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη με την Αλκορκόν. Την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Οβιέδο που τούτη την ώρα κατέχει την 6η θέση. Η Μιραντές σώθηκε και χαλάρωσε. Μετρά τρεις κολλητές ήττες. Το ”άσος και over 1,5” το βρίσκουμε στο 1,90 – το ”άσος και over 2,5” στο 2,30.

 

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                                  OVER

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ                   1 και OVER 1,5

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                          ANY TIME ΙΣΑΚ

About Author