Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ με υγεία …. Η 35η αγωνιστική της Primera (οι εναπομείνασες παρέα με την τρέχουσα είναι τέσσερις) άνοιξε χθες με το Λεβάντε – Σοσιεδάδ 2-1 και κλείνει αύριο στις 22:00 με το Ατλέτικο – Ρεάλ. Μετά την κατάκτηση του Copa del Rey από τη Μπέτις, η 7η θέση οδηγεί στο Conference League. Στη Segunda τρέχει η 39η αγωνιστική (οι εναπομείνασες παρέα με την τρέχουσα είναι τέσσερις).

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Μπέτις έφερε 0-0 στο Χετάφε και για να κάνει την υπέρβαση μπαίνοντας στην 4άδα, οφείλει να ξεπεράσει την Ατλέτικο που βρίσκεται στο +3, το οποίο, ουσιαστικά είναι +4 καθώς οι ”ροχιμπλάνκος” υπερτερούν σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία. Πρόκειται για ένα δύσκολο σενάριο με βάση και το πρόγραμμα που έχουν οι beticos. Οι Γουίλιαμ Καρβάλιο και Μπάρτρα, που δεν έπαιξαν στη Μαδρίτη, επιστρέφουν. Στο 2-1 επί της Μαγιόρκα, η Μπάρτσα έκανε τα εύκολα δύσκολα και χρειάστηκε να υποφέρει στο τέλος. Οι Καταλανοί δεν θ’ αρκεστούν μόνο στην 4άδα αλλά θα κυνηγήσουν και τη 2η θέση η οποία εξασφαλίζει συμμετοχή στο ισπανικό Super Cup και δίνει υψηλό οικονομικό bonus. Δεν ταξίδεψε ο τραυματίας Πικέ – σημαντική απουσία την ύστατη ώρα αυτή του Τερ Στέγκεν. Πρόκειται για ένα πολύ πιθανό g/g και over.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

Η Αλμερία έβγαλε σούπερ διπλό στο Μπούργος και είδε με ικανοποίηση τη Βαγιαδολίδ να χάνει από τη Σοσιεδάδ Β’. Η απευθείας άνοδος εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Με νίκη στο σημερινό ματς θα βρεθεί στην κορυφή και θα παρακολουθήσει σταυροπόδι το αυριανό ντέρμπι Έιμπαρ – Βαγιαδολίδ. Η Αμορεμπιέτα νίκησε τη Φουενλαμπράδα αλλά παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -4 από τη Μάλαγα που τούτη την ώρα κατέχει θέση ασφαλείας. Άσος και over 1,5.

 

ΠΟΝΦΕ – ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Η Πόνφε βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να νικήσει 4-2 την Καρταχένα. Παλεύει για τα play off. Βρίσκεται στο -4 από την 5η Χιρόνα και στο -3 από την 6η Οβιέδο. Το Μπούργος είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Η Πόνφε μετρά τρεις σερί νίκες. Βλέπω να τις κάνει τέσσερις.

 

Σε άλλα νέα της ημέρας: Ο Αμπελάρδο κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Σπόρτινγκ. Είναι ο 3ος προπονητής των Αστουριάνων για φέτος. Ο τιμωρημένος αριστερός μπακ της Βαλένθια, Γκαγιά, δεν ταξίδεψε στο Μπιλμπάο.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ PRIMERA

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΑ                                          G/G και OVER

ΔΥΑΔΑ SEGUNDA

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ                             1 και OVER 1,5

ΠΟΝΦΕ – ΜΠΟΥΡΓΟΣ                                        1 και OVER 1,5

About Author