Καλημέρα σε όλους, να έχουμε μία όμορφη Κυριακή με υγεία …. Επτά παιχνίδια της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της Segunda διεξάγονται απόψε στις 21:00.

 

Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ

 

Σε τριπλή ισοβαθμία Έιμπαρ, Βαγιαδολίδ, Αλμερία μένει έξω η Αλμερία!

 

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΕΪΜΠΑΡ

Η Αλκορκόν έχει υποβιβαστεί αλλά την προηγούμενη αγωνιστική έκανε τη ζημιά στην Αλμερία. Το Έιμπαρ καθάρισε την Τενερίφη και κρατά την τύχη στα χέρια του. Ευνοείται σε ισοβαθμία με την Αλμερία – υστερεί με τη Βαγιαδολίδ. Το Έιμπαρ θα νικήσει.

 

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Λεγανές εδώ και καιρό παίζει ρόλο ρυθμιστή. Για τον Τυνήσιο τεχνικό, Ναφτί και γι’ αρκετούς ποδοσφαιριστές, το αποψινό θα είναι το τελευταίο τους ματς στο ”Μπουτάρκε”. Η Λεγανές, μεταξύ άλλων, έχει τρεις τιμωρημένους κι άλλους τόσους τραυματίες. Η Αλμερία έφερε 1-1 με την Αλκορκόν και πέταξε στη Μεσόγειο την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο την προηγούμενη αγωνιστική. Ευνοείται σε ισοβαθμία με τη Βαγιαδολίδ – υστερεί με το Έιμπαρ. Βλέπω την Αλμερία ν’ ανεβαίνει απευθείας. Είναι πιθανό η άνοδος να συνδυαστεί με νίκη.

 

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΕΣΚΑ

Η Βαγιαδολίδ πέρασε από την Ιμπίθα αλλά η απευθείας άνοδος δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. Οφείλει να κερδίσει και να περιμένει τα νεότερα από τη Μαδρίτη. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με το Έιμπαρ – υστερεί με την Αλμερία. Η Ουέσκα ταξίδεψε ελλιπής. Η Βαγιαδολίδ κερδίζει και περιμένει. Θα ψάξει να κλειδώσει το ματς από νωρίς ώστε να βάλει πίεση σε Αλμερία κι Έιμπαρ. Το 1/1 και over 1,5 πληρώνει κοντά στο 2,20.

 

ΤΑ PLAY OFFS

 

Σε τριπλή ισοβαθμία στους 70β. την 4η θέση την κατακτά η Λας Πάλμας.

 

Σε τριπλή ισοβαθμία στους 68β. μένει εκτός play offs η Οβιέδο.

 

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Η Τενερίφη έχει εξασφαλίσει τα play offs αλλά θέλει την 4η θέση για να έχει τη ρεβάνς των ημιτελικών στην έδρα της. Υστερεί σε ισοβαθμία με τη Λας Πάλμας – υπερτερεί με τη Χιρόνα. Οι νησιώτες έχουν έξι ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών. Κινδυνεύουν να χάσουν το πρώτο ματς των play offs. 1000, περίπου, οπαδοί βρέθηκαν στη χθεσινή τελευταία προπόνηση. Η Καρταχένα δε θα παίξει στα play offs γιατί ήταν πολύ αδύναμη μακριά από την έδρα της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ταξίδεψε χωρίς τους Ρουμπέν Κάστρο και Ντάουντα που, συνολικά,φέτος έχουν σκοράρει 29 γκολ! Περιμένω την Τενερίφη, εύκολα ή δύσκολα, να το πάρει το ματς.

 

ΜΠΟΥΡΓΟΣ – ΧΙΡΟΝΑ

Το Μπούργος έχει σωθεί εδώ και καιρό αλλά η εικόνα του είναι αξιοπρεπέστατη. Από όσα μπορώ να καταλάβω, θα το χτυπήσει το ματς. Η Χιρόνα νίκησε τη Μιραντές και ψάχνει μάξιμουμ ένα βαθμό για να παίξει στα play offs. Υπερτερεί σε ισοβαθμία τόσο με τη Λας Πάλμας όσο και με την Οβιέδο – υστερεί με την Τενερίφη.

 

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Σπόρτινγκ δε νίκησε τη Φουενλαμπράδα αλλά έσωσε την κατηγορία καθώς ηττήθηκαν Σοσιεδάδ Β’ και Αμορεμπιέτα. Ο τεχνικός Αμπελάρδο θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ μέσα στη σεζόν. Ο bomber Ντζούκα μπήκε στο χειρουργείο μεσοβδόμαδα. Η Λας Πάλμας νίκησε την Οβιέδο και πλέον της αρκεί ένας βαθμός για να παίξει στα play offs. Υπερτερεί σε ισοβαθμία τόσο με την Τενερίφη όσο και με την Οβιέδο – υστερεί με τη Χιρόνα. Ο τραυματίας επιθετικός Χεσέ δεν ταξίδεψε. Όσο κι αν ακούγεται κάπως, οι οπαδοί της Σπόρτινγκ, από τη στιγμή που σώθηκε η ομάδα τους, θα είναι με τη Λας Πάλμας απόψε. Ο λόγος είναι πως θέλουν να δουν εκτός των play offs τη μισητή γειτόνισσα Οβιέδο. Βλέπω τη Λας Πάλμας να παίρνει αυτό που θέλει είτε με ισοπαλία είτε με νίκη.

 

ΟΒΙΕΔΟ – ΙΜΠΙΘΑ

Η Οβιέδο έχασε στα Κανάρια  Δεν ευνοείται σε κάποια ισοβαθμία. Οφείλει να νικήσει και την ίδια ώρα να χάσει μία εκ των Λας Πάλμας, Χιρόνα. Δε νομίζω ότι η Οβιέδο θα πάρει βοήθεια από τη Σπόρτινγκ. Ωστόσο, ελπίζει σε βοήθεια από το Μπούργος όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Μίτσου ο οποίος γεννήθηκε στο Οβιέδο – ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Οβιέδο. Η Ιμπίθα έχει φορέσει τα μαγιό. Για την Οβιέδο ισχύει ό,τι και για τη Βαγιαδολίδ. Θα ψάξει να κλειδώσει το ματς από νωρίς ώστε να βάλει πίεση σε Λας Πάλμας και Χιρόνα. Το 1/1 και over 1,5 πληρώνει κοντά στο 2,50.

 

Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ                                       Χ2 και OVER 1,5

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΕΪΜΠΑΡ                                                2

ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ….

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΕΣΚΑ                                   1/1 και OVER 1,5

ΟΒΙΕΔΟ – ΙΜΠΙΘΑ                                              1/1 και OVER 1,5

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ                                     Χ

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ                                          1

 

About Author