Καλημέρα σε όλους, να έχουμε μία όμορφη Κυριακή με υγεία …. Επτά παιχνίδια της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Primera διεξάγονται απόψε. Στις 18:30 θα γίνει το αδιάφορο Έλτσε – Χετάφε, στις 21:00 θα γίνουν τα τρία ματς που κρίνουν την παραμονή και στις 23:00 αυτά που κρίνουν την 7η θέση. Τα κομπιουτεράκια και τα τρανζιστοράκια θα έχουν την τιμητική τους.

 

ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ

ΕΛΤΣΕ – ΧΕΤΑΦΕ

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και θα παραταχθούν με εναλλακτικές 11άδες.

 

Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Η Γρανάδα έκανε πολύ καλό ματς στη Σεβίλη και το 0-2 από τη Μπέτις την αδικεί. Μία Γρανάδα η οποία κρατά την τύχη στα χέρια της. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Μαγιόρκα, υστερεί με την Κάδιθ, σώνεται αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Στην Εσπανιόλ έβαλαν τις βερμούδες. Η Εσπανιόλ είναι η 2η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Primera. Ο bomber Ραούλ ντε Τομάς είναι τιμωρημένος. Βλέπω τη Γρανάδα να κερδίζει.

 

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Οσασούνα θα παίξει για το ονόρε. Η Μαγιόρκα ευνοείται σε ισοβαθμία με την Κάδιθ, υστερεί με τη Γρανάδα, σώνεται σε τριπλή ισοβαθμία. Ο προπονητής της Μαγιόρκα, Χαβιέρ Αγκίρε, θα συναντήσει παλιούς φίλους στην Παμπλόνα. Το 1986 φόρεσε για μία χρονιά τη φανέλα της Οσασούνα. Προπόνησε τους Ναβάρους από το 2002 ως το 2006 και μάλιστα τους οδήγησε σε τελικό κυπέλλου και στο κύπελλο UEFA. O Πάμπλο Γκαρσία έχει δηλώσει ότι είναι ο αγαπημένος του προπονητής. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Οσασούνα. Επίσης, ο Κροάτης σκόρερ της Οσασούνα, Μπούντιμιρ, έχει παρελθόν στη Μαγιόρκα. Θα το τιμήσω το διπλό. Το ”Ελ Σαδάρ” είναι δύσκολο γήπεδο αλλά το 2,30 είναι υψηλό για ομάδα που κρατά την τύχη στα χέρια της.

 

ΑΛΑΒΕΣ – ΚΑΔΙΘ

Η Αλαβές έχασε από το Λεβάντε και υποβιβάστηκε. Η Κάδιθ ευνοείται σε ισοβαθμία με τη Γρανάδα, υστερεί με τη Μαγιόρκα και είναι η ομάδα που υποβιβάζεται σε οποιαδήποτε τριπλή ισοβαθμία. Η Κάδιθ κερδίζει και περιμένει.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Μπάρτσα δε σούταρε καν στην εστία στο 0-0 με τη Χετάφε. Εξασφάλισε τη 2η θέση και τη συμμετοχή της στο Super Cup. Οι Ζόρντι Άλμπα, Αραούχο και Ντε Γιονγκ επιστρέφουν. Η Βιγιαρεάλ καλείται να φέρει τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα με την Αθλέτικ καθώς υστερεί σε ισοβαθμία με τους Βάσκους. Ο ακραίος μπακ Φόιτ είναι τιμωρημένος, ο Ντανζούμα τραυματίας – μπήκε στην αποστολή ο Χεράρντ Μορένο. Ακόμη κι ο βαθμός ίσως να είναι αρκετός για να βρεθεί η Βιγιαρεάλ στο Conference. Θ’ ασχοληθώ με το ”Χ2 και over 1,5”.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Σεβίλη εξασφάλισε το Champions League και κρυφοκοιτάζει την 3η θέση και το bonus των 7εκ. έουρος. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Ατλέτικο. Η Αθλέτικ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βιγιαρεάλ για να πάρει την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League. Μία Αθλέτικ η οποία εδώ και μια πενταετία δεν κερδίζει την τελευταία αγωνιστική! Αποτελεί πλήγμα η απουσία του Νίκο Γουίλιαμς. Θεωρώ δεδομένο ότι Σεβίλη και Αθλέτικ θα ενημερώνονται για το τι συμβαίνει σε Σαν Σεμπαστιάν και Βαρκελώνη. Το να μπει ένα γκολ μετά το 70ο λεπτό πληρώνει 1,85.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Σοσιεδάδ θα τερματίσει 6η ό,τι κι αν κάνει απόψε. Κρίνεται σημαντική η απουσία του Νταβίντ Σίλβα ο οποίος ήταν κομβικός στις δύο πρόσφατες νίκες των Βάσκων. Η Ατλέτικο θέλει την 3η θέση που συγκριτικά με την 4η δίνει 7 εκ. έουρος παραπάνω από τα τηλεοπτικά. Βρίσκεται στο +1 από τη Σεβίλη με την οποία υστερεί σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία. Ο Λόντι εξέτισε την ποινή του, ο Ζοάο Φέλιξ παραμένει εκτός. Ο Σιμεόνε, ως συνήθως, θα το πάει προσεκτικά. Εκτιμώ ότι στο τέλος θα πάρει αυτό που χρειάζεται.

 

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΩΝΕΤΑΙ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ                                                                1

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΑΛΑΒΕΣ – ΚΑΔΙΘ                                                                          2

ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΡΕ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                                                            2

Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΤΟ CONFERENCE

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                                                  Χ2 και OVER 1,5

Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                                                    Χ2 και UNDER 3,5

ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΘΛΕΤΙΚ                                                ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 70ο ΛΕΠΤΟ

About Author