Η αυλαία της Primera ανοίγει απόψε στην Παμπλόνα. Οι περισσότερες ομάδες κινήθηκαν στα ρηχά νερά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και των αυστηρών κανονισμών της λίγκας.

 

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΕΒΙΛΗ

Για την Οσασούνα είναι η 4η σερί σεζόν στην Primera. Ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η παραμονή. Ο τεχνικός Αρασάτε συνεχίζει για 5η χρονιά στον πάγκο. Το ρόστερ δε διαφοροποιήθηκε. Έμεινε όλος ο βασικός κορμός και αποκτήθηκαν ένας τερματοφύλακας κι ένας ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή. Στα θετικά, η παρουσία από το ξεκίνημα του επιθετικού Τσίμι Άβιλα που, λόγω τραυματισμού, έχασε μεγάλο κομμάτι της περσινής σεζόν. Η Σεβίλη αναγκάστηκε να πουλήσει τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς Ντιέγκο Κάρλος και Κουντέ βάζοντας στα ταμεία της 100 εκ. έουρος. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε από τον Μαρκάο (πρώην Γαλατά), ο αντικαταστάτης του δεύτερου αναζητείται. Θεωρείται σημαντική η προσθήκη του Ίσκο ο οποίος, ωστόσο, δεν μπήκε στην αποστολή από την οποία απουσιάζει και ο Μαρκάο!

Δε βλέπω τη Σεβίλη να κρατά ανέπαφη την εστία της με στόπερ τους Γκούντελι, Ρέκικ. Το over 0.5 Οσασούνα πληρώνει 1,50 – το g/g πληρώνει 2,05.

About Author