Η αυλαία της Primera άνοιξε χθες στην Παμπλόνα με το Οσασούνα – Σεβίλη 2-1 και της Segunda στη Βαλένθια με το Λεβάντε – Ουέσκα 0-0. Μάλιστα, το πέναλτι με το οποίο νίκησε η Οσασούνα είναι και η πρώτη φάση της σεζόν που έφερε αντιδράσεις. Μέχρι που ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλης, Μόντσι, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο άμα τη λήξη του αγώνα!!!!

 

ΘΕΛΤΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Η Θέλτα έχασε τον πολύ καλό εξτρέμ Μπράις Μέντες αλλά ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά με τους Πασιένσια, Όσκαρ και Κάρλες Πέρες. Θα παραταχθεί πλήρης. Ο Ντιέγκο Μαρτίνες, πρώην Γρανάδα, είναι ο νέος προπονητής της Εσπανιόλ. Ο επιθετικός Χοσέλου που αποκτήθηκε από την Αλαβές είναι η σημαντικότερη προσθήκη των Καταλανών. Δεν ταξίδεψε ο τραυματίας Ραούλ ντε Τομάς. Το 1Χ και over 1,5 πληρώνει κοντά στο 1,60.

 

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ θα παλέψει σκληρά για να σώσει την κατηγορία. Πήρε τον τερματοφύλακα Ασένχο από την αποψινή της αντίπαλο. Ο Ισραηλινός σκόρερ Βάισμαν είναι τραυματίας. Ο εξτρέμ Μοράλες (πρώην Λεβάντε) είναι η σημαντικότερη προσθήκη της Βιγιαρεάλ. Σε εξαιρετική κατάσταση, όπως φάνηκε στην προετοιμασία, ο bomber Χεράρντ Μορένο. Μία προετοιμασία την οποία η Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσε αήττητη, βάζοντας, μεταξύ άλλων, τέσσερα γκολ στην Ίντερ. Δεν ταξίδεψε ο ακραίος επιθετικός Ντανζούμα. Το X2 και over 1,5 το συναντάμε στο 1,70.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΡΑΓΙΟ

Η Μπάρτσα πούλησε και τα καρεκλάκια του Καμπ Νόου για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Κατάφερε την ύστατη ώρα να εγγράψει τους Λεβαντόφσκι, Κεσί, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Κρίστενσεν κι ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα είναι ο Κουντέ. Ανακοινώθηκε sold out. H Ράγιο απέκτησε τον εξτρέμ – φωτοβολίδα Σάλβι από την Κάδιθ κι αναμένεται μέσα στην επόμενες ημέρες ν’ ανακοινώσει το Ντιέγκο Κόστα. Θα έχει αρκετά γκολ το ματς. Εκτιμώ ότι θα βρει ένα και η Ράγιο που είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά με την τριπλέτα Άλβαρο Γκαρσία – Φαλκάο – Ίσι. Το g/g και over 3,5 θα το βρείτε κοντά στο 3,20.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΘΕΛΤΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ                                1Χ και OVER 1,5

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                    X2 και OVER 1,5

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΡΑΓΙΟ                                  G/G και OVER 3,5

About Author