Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Primera. Η αυλαία άνοιξε χθες στο Βίγκο εκεί όπου η Θέλτα, με πρωταγωνιστή τον Ιάγο Άσπας, σκόρπισε την Κάδιθ. Μία Κάδιθ η οποία, στο ξεκίνημα, μετρά τέσσερις ήττες και 0-10 τέρματα.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Ρεάλ θα παίξει για πρώτη φορά, φέτος, στο ανακαινισμένο ”Μπερναμπέου”. Ο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Η Μπέτις μετρά, όπως και η Ρεάλ, το απόλυτο ”3 στα 3”. Οι beticos κατάφεραν να εγγράψουν, έστω και την ύστατη ώρα, όλους τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν. Δεν ταξίδεψε ο βασικός αμυντικός μέσος Γουίλιαμ Καρβάλιο. Περιμένω ανοιχτό ματς, πιθανή η εμφάνιση του ”g/g και over” που πληρώνει κοντά στο 1,90.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Σοσιεδάδ αντικατέστησε τον Ισάκ αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές. Αρχικά, ανανέωσε το δανεισμό του Σέρλοθ από τη Λειψία και στα καπάκια πλήρωσε 20+6 εκ. έουρος στην Αλμερία για τον Ουμάρ Σαντίκ. Aμφότεροι είναι διαθέσιμοι. Ο Σέρλοθ, ο οποίος πέρσι σκόραρε δύο γκολ κόντρα στην Ατλέτικο, αναμένεται να ξεκινήσει – ο Ουμάρ Σαντίκ θα βρίσκεται στον πάγκο.

Η Ατλέτικο υπέφερε στο ”Μεστάγια” όπου με σύμμαχο την τύχη νίκησε 1-0 τη Βαλένθια. Η κατοχή ήταν 70 – 30 για τη Βαλένθια. Ο στόπερ Σάβιτς κι ο δεξιός μπακ Ναουέλ Μολίνα παραμένουν εκτός παρέα με τον Λεμάρ.

Στο ”Μεστάγια”, η Ατλέτικο παραχώρησε 6 κόρνερ. Το ”over 4,5 κόρνερ Σοσιεδάδ” πληρώνει κοντά στο 1,85.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Σεβίλη δεν ξεκίνησε καλά. Στην ήττα από την Αλμερία αποδοκιμάστηκε από 500 οπαδούς της που ακολούθησαν την ομάδα. Έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας καθώς το κενό που άφησαν οι Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ δεν καλύφτηκε. O Κουντέ ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο ”Πιθχουάν”. Μπήκε στην αποστολή ο φορ Ντόλμπεργκ, όχι όμως και ο εξτρέμ Γιανουζάι.

H Μπάρτσα έκανε ξεσκαρτάρισμα, έδιωξε τα περισσότερα βαρίδια με τον Τσάβι να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις της διοίκησης. Οι Καταλανοί δείχνουν πλήρεις σε όλες τις γραμμές και φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Το ”over 1,5 γκολ Μπάρτσα” πληρώνει κοντά στο 1,70 – το να δεχτεί κάρτα ο Φερνάντο της Σεβίλης πληρώνει 3,25.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ                                                  G/G και OVER

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                         OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

ΣΕΒΙΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΑ                                OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΜΠΑΡΤΣΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ”ΠΙΘΧΟΥΑΝ”

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ

About Author