Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Primera. Την ερχόμενη αγωνιστική επιστρέφουν οι νορμάλ ώρες έναρξης των αγώνων με τον τελευταίο να ξεκινά στις 22:00.

 

ΚΑΔΙΘ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Κάδιθ δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα, έχασε με το κολακευτικό 0-1 από τη Σοσιεδάδ και στο καπάκι στην Παμπλόνα, εύκολα 0-2, από την Οσασούνα. Υπάρχει θέμα με τον Λούκας Πέρεθ που πιέζει να πάει στη Λα Κορούνια.

Η Αθλέτικ μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Το 0-0 με τη Μαγιόρκα διαδέχτηκε το 1-0 επί της Βαλένθια. Χθες παρουσιάστηκε ο Άντερ Ερέρα ο οποίος πήγε στο Μπιλμπάο ως δανεικός από την Παρί Σ.Ζ. Περιμένω σφιχτό ματς, δε έχω ξεκάθαρη επιλογή.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Βαλένθια πάλεψε στο ”Σαν Μαμές” και είχε ευκαιρίες να σκοράρει και ν’ αποφύγει την ήττα. Μία Βαλένθια η οποία, εμφανώς, υστερεί σε ποιότητα από την Ατλέτικο και θα το πάει στην τακτική και στη δύναμη. Παραμένει απών ο αριστερός μπακ Γκαγιά – δε δείχνει να προλαβαίνει ο στόπερ Γκαμπριέλ Παουλίστα.

Η Ατλέτικο δε γοήτευσε τα πλήθη αλλά και δεν άξιζε να χάσει στο 0-2 από τη Βιγιαρεάλ. Πέρα από το ματς έχασε τον Σάβιτς που τραυματίστηκε και το Ναουέλ Μολίνα που αποβλήθηκε. Άρα, η 11άδα των Μαδριλένων θα έχει, τουλάχιστον, δύο αλλαγές. Η κόντρα Γκατούζο – Σιμεόνε θα έχει το ενδιαφέρον της. Άλλωστε και ως ποδοσφαιριστές οι δυο τους είχαν το ίδιο άγριο στυλάκι …. Η Ατλέτικο θα έχει την κατοχή και η Βαλένθια θα παίξει στην κόντρα. Το ”over 4,5 κόρνερ Ατλέτικο” πληρώνει κοντά στο 1,80.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

About Author