Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Σεβίλη ηττήθηκε, αν και προηγήθηκε, από την πολύ καλή Αλμερία. Μία Σεβίλη η οποία μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία κόντρα σε ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή! Το ερχόμενο Σάββατο παίζει Σεβίλη – Μπάρτσα …. Η Σοσιεδάδ δεν επηρεάστηκε από τη φυγή του Ισάκ και νίκησε στο Έλτσε ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το 1-0. Η Μαγιόρκα πέρασε από το Βαγέκας, κερδίζοντας 2-0 την αγνώριστη Ράγιο.

 

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Χετάφε απογοήτευσε στη Χιρόνα και στο 1-3 από τους Καταλανούς. Στην πρεμιέρα, είχε χάσει, με κάτω τα χέρια 0-3, από την Ατλέτικο. Έχει απουσίες στην άμυνα και τιμωρημένο τον τεχνικό της, Κίκε Σάντσες Φλόρες, ο οποίος θα δει το ματς από κάποια σουίτα.

Η Βιγιαρεάλ θα δώσει τρίτο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι για την Primera. Στο πρώτο νίκησε 3-0 τη Βαγιαδολίδ, και στο δεύτερο, 2-0 την Ατλέτικο. Μεσοβδόμαδα, πέρασε εύκολα από το Σπλιτ και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League. Το timing δείχνει Βιγιαρεάλ.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Η Μπάρτσα, αφού σώθηκε από τον Τερ Στέγκεν στο πρώτο, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 4-1 στο Σαν Σεμπαστιάν. Στην πρεμιέρα, είχε φέρει 0-0 με τη Ράγιο στο ”Καμπ Νόου”. Για πρώτη φορά, φέτος, είναι διαθέσιμος ο στόπερ Κουντέ – εξέτισε την ποινή του ο Μπουσκετς.

Η Βαγιαδολίδ άξιζε το βαθμό που πήρε στη Σεβίλη αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι στη Βαρκελώνη. Στο ”Καμπ Νόου” μετρά μόλις 2 νίκες σε 45 επισκέψεις! Η Μπάρτσα είχε 8 κερδισμένα κόρνερ στο 0-0 με τη Ράγιο, η Βαγιαδολίδ παραχώρησε 12 κόρνερ στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σεβίλη. Το ”over 6,5 κόρνερ Μπάρτσα” πληρώνει 1,75.

 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΕΑΛ

Η Εσπανιόλ έχασε δίκαια από τη Ράγιο. Έπρεπε να βρεθεί πίσω με 0-2 για να ξυπνήσει. Και που ξύπνησε, ωστόσο, το μόνο που κατάφερε ήταν να σημαδέψει δύο φορές τα δοκάρια.

Η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ καλή στο Βίγκο όπου με ηγέτη τον Μόντριτς σκόρπισε τη Θέλτα. Επιστρέφουν οι Κρος, Ροντρίγκο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους. Η Εσπανιόλ ψάχνεται, η Ρεάλ πραγματοποίησε εμφάνιση πρωταθλήτριας στο Βίγκο – διπλό και over 1,5.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                                                  2

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ                    OVER 6,5 ΚΟΡΝΕΡ ΜΠΑΡΤΣΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΕΑΛ                                            2 και OVER 1,5

 

About Author