Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Μπέτις νίκησε 1-0 την Οσασούνα η οποία στο ημίωρο έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ αλλά στο 2ο ημίχρονο δεν απείλησε με ισοφάριση. Στη Χιρόνα, ένα γκολ του Ιάγο Άσπας (σκόραρε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική) στάθηκε αρκετό ώστε η Θέλτα να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη.

 

ΕΛΤΣΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Έλτσε θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 1-1 με την Αλμερία. Παραμένει εκτός ο τραυματίας εξτρέμ Φιδέλ.

Η Σοσιεδάδ αδικείται από την έκταση του σκορ στο 1-4 από τη Μπάρτσα. Στην πρεμιέρα, είχε νικήσει 1-0 στο Κάδιθ. Έμεινε χωρίς επιθετικό καθώς πήρε 70+5 εκ. έουρος και πούλησε τον Ισάκ στη Νιουκάστλ. Διπλό το έβλεπα αλλά έσφιξα μετά την παραχώρηση του Ισάκ.

 

ΡΑΓΙΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Ράγιο είναι γοητευτική στο ξεκίνημα. Επέστρεψε από τη Βαρκελώνη με τέσσερις, συνολικά, βαθμούς καθώς το 0-0 με τη Μπάρτσα διαδέχτηκε το 2-0 επί της Εσπανιόλ. Αποτελεί πλήγμα η απουσία του εξτρέμ Ίσι ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στα δύο πρώτα ματς.

Η Μαγιόρκα έχασε 1-2 από τη Μπέτις και φωνάζει για το πέναλτι το οποίο έκρινε την αναμέτρηση. Στην πρεμιέρα είχε φέρει 0-0 στο Μπιλμπάο έχοντας ως κορυφαίο το διεθνή Σέρβο τερματοφύλακα Ραϊκοβιτς. Η Μαγιόρκα δέχτηκε 6 κάρτες στο Μπιλμπάο και 7 στην ήττα από τη Μπέτις. Το ”over 3.5 κάρτες Μαγιόρκα” πληρώνει 1,90.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Αλμερία ήταν καλή στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, τόσο στο 1-2 από τη Ρεάλ όσο και στο 1-1 του Έλτσε.

H Σεβίλη, σε αντίθεση με την Αλμερία, προβλημάτισε τόσο στην ήττα, 1-2, από την Οσασούνα όσο και στην ισοπαλία, 1-1, με τη Βαγιαδολίδ. Ο αριστερός μπακ Ακούνια είναι τιμωρημένος. Τόσο η Αλμερία όσο και η Σεβίλη σκόραραν αλλά και δέχτηκαν γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Καμία από τις δύο δε θα κάτσει πάνω στην ισοπαλία. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 2,50.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΑΓΙΟ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                  OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΕΒΙΛΗ                            G/G και OVER

About Author