Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Αθλέτικ χρειάστηκε να υποφέρει μέχρι να φτάσει στο 1-0 επί της Βαλένθια. Στο ”Μετροπολιτάνο”, ο Έμερι νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Σιμεόνε. Χρειάστηκε, ωστόσο, ο τερματοφύλακας Ρούλι, να βγάλει τα άβγαλτα σε δύο περιπτώσεις. O Τερ Στέγκεν κράτησε όρθια τη Μπάρτσα στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο μίλησε η κλάση των ποδοσφαιριστών των Καταλανών ….

 

ΕΛΤΣΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Έλτσε έμεινε με 10 μόλις στο 14ο λεπτό και το 0-3 από τη Μπέτις στη Σεβίλη ήρθε φυσιολογικά. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Σοσιεδάδ. Κρίνεται σημαντική η απουσία του εξτρέμ Φιδέλ – διαθέσιμος ο σκόρερ Μπογέ που έχασε την πρεμιέρα.

Η Αλμερία το πάλεψε αλλά ηττήθηκε με ανατροπή από τη Ρεάλ. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Σεβίλη. Οι μεταγραφές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής – ο τεχνικός Ρούμπι δε θ’ αλλάξει την 11άδα. Υπό το φόβο της ήττας, πιθανή ισοπαλία.

 

ΧΙΡΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Χιρόνα ήταν ακίνδυνη στο ”Μεστάγια” όπου έχασε, δίκαια 0-1, από τη Βαλένθια. Το ”Μοντιλίβι” θα φιλοξενήσει ματς της Primera μετά από 39 μήνες!

Η Χετάφε έχασε 0-3 από την Ατλέτικο στην πρεμιέρα. Με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Βιγιαρεάλ, θα προσπαθήσει να μη χάσει …. Σφιχτό ματς, πιθανή ισοπαλία.

 

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΕΛΤΣΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ                               Χ

ΧΙΡΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ                               Χ

                                             

About Author