Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Οσασούνα ευστόχησε στα δύο πέναλτι που της έδωσε ο φίλος του Τσόρμπα, Ματέου Λαόθ και νίκησε 2-0 την Κάδιθ. Δύο πέναλτι χρειάστηκε και η Μπέτις για να περάσει από τη Μαγιόρκα. Το δεύτερο, πάντως, που έκρινε την αναμέτρηση, αμφισβητήθηκε έντονα από τους νησιώτες. Η Μαγιόρκα έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις! Στο Βίγκο, η Ρεάλ έκανε ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο και με κορυφαίο τον Μόντριτς, που αποθεώθηκε από το κοινό, σκόρπισε τη Θέλτα. Στο Βίγκο δόθηκαν τρία πέναλτι. Οι Μπενζεμά, Ιάγο Άσπας ευστόχησαν – ο Αζάρ αστόχησε!

 

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Αθλέτικ έμεινε στο 0-0 με τη Μαγιόρκα εξαιτίας της αστοχίας των επιθετικών της αλλά και της σπουδαίας απόδοσης του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει φρέσκα προβλήματα. ”Ήμασταν οργανωμένοι και παίξαμε με πάθος”, δήλωσε ο Γκατούζο μετά το 1-0 της Βαλένθια επί της Χιρόνα. Ο Ιταλός τεχνικός δε θα έχει και πάλι τον αριστερό μπακ Γκαγιά. Είναι βέβαιο ότι η Αθλέτικ θα έχει την κατοχή και θα πιέσει. Δεν είναι βέβαιο, ωστόσο, αν θα βρει τα γκολ που θα χρειαστεί για να κερδίσει. Το ”over 5,5 κόρνερ Αθλέτικ” πληρώνει κοντά στο 1,80.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Ατλέτικο έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο Χετάφε και με κορυφαίους τους Μοράτα, Ζόαο Φέλιξ νίκησε 3-0 την τοπική ομάδα. Ο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους 11 εκτός κι αν προτιμήσει τον Καράσκο αντί του Σαούλ στην αριστερή πλευρά. Η Βιγιαρεάλ πέρασε αέρας από το Βαγιαδολίδ και μεσοβδόμαδα νίκησε 4-2 τη Χάιντουκ για το Conference League. O τεχνικός Έμερι δεν έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του τον Σιμεόνε. Λίγο έλειψε να τα καταφέρει πέρσι αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα Ρούλι στις καθυστερήσεις του στέρησε τη χαρά …. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Σοσιεδάδ ήταν πάρα πολύ καλή στο ”Καράνθα” και το 1-0 επί της Κάδιθ κρίνεται φτωχό με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Θα βάλει δύσκολα στη Μπάρτσα. Οι φίλοι των Βάσκων εξαφάνισαν τα εισιτήρια. Αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης στην ανακαινισμένη ”Ανοέτα”. Μία Μπάρτσα η οποία απογοήτευσε στο 0-0 με τη Ράγιο. Ο Τσάβι ζήτησε κι άλλες μεταγραφές, ο Μπουσκετς είναι τιμωρημένος. Ο Λεβαντόφσκι έχει γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 34! Το g/g και over φαντάζει πιθανό.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ                     OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                                      G/G

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΑ                                G/G ΚΑΙ OVER

 

About Author