Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Ράγιο νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και η Σεβίλη γλίτωσε τα χειρότερα ισοφαρίζοντας τη Βαγιαδολίδ στα τελειώματα.

 

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΚΑΔΙΘ

Η Οσασούνα έκανε καλό ματς στο 2-1 επί της Σεβίλης άσχετα αν το πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη αμφισβητήθηκε (δικαίως) από τους Ανδαλουσιάνους. Ο τεχνικός Αρασάτε δεν αναμένεται ν’ αλλάξει την αρχική 11άδα.

Η Κάδιθ υπέφερε στην πρεμιέρα και το 0-1 από τη Σοσιεδάδ την κολακεύει. Ο τερματοφύλακας της ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Όπως και κόντρα στους Βάσκους έτσι και σήμερα θα παραταχθεί ελλιπής. Άσος δείχνει αλλά επειδή για μία μεσαία ομάδα, όπως η Οσασούνα, το ”2 στα 2” στο ξεκίνημα δεν είναι εύκολη υπόθεση, θ’ ασχοληθώ με το ”1Χ και OVER 1,5” που πληρώνει κοντά στο 1,80.

 

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Μαγιόρκα έφερε 0-0 στο Μπιλμπάο έχοντας ως κορυφαίο το διεθνή Σέρβο τερματοφύλακα Ραϊκοβιτς ο οποίος έπιανε και τα έξω.

Η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 14ο λεπτό και νίκησε 3-0 την Έλτσε. Θα έχει τις ίδιες απουσίες με την πρεμιέρα. Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και αυτοί που ανανέωσαν (Λουίζ Φελίπε, Λουίζ Ενρίκε, Γκουαρδάδο, Χοακίν, Γουίλιαμ Ζοσέ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής – ο οργανωτής Κανάλες είναι τραυματίας. Δε βγαίνει κάτι.

 

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ

Η Θέλτα πέταξε δύο βαθμούς στον Ατλαντικό καθώς προηγήθηκε 2-0 της Εσπανιόλ αλλά ισοφαρίστηκε από ένα ανόητο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ήταν 11 Μαϊου 2014 όταν η Θέλτα νίκησε για τελευταία φορά τη Ρεάλ. Ο Αντσελότι ήταν, τότε, προπονητής των Μαδριλένων, ο Λουίς Ενρίκε των Γαλιθιάνων.

H Ρεάλ, χωρίς να γοητεύσει τα πλήθη, νίκησε 2-1 με ανατροπή στην Αλμερία. Ο Κασεμίρο έφυγε για το Μάντσεστερ, ο Κρος ταλαιπωρείται από γρίπη, ο Ροντρίγκο από τραυματισμό. Χωρίς τους Κασεμίρο, Κρος στη μεσαία γραμμή, η Ρεάλ θα δυσκολευτεί να επιβάλει το ρυθμό της. Δε θα εκπλαγώ αν υποφέρει στο Βίγκο. Το ”G/G και OVER” δείχνει ασφαλής επιλογή.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΚΑΔΙΘ                    1X και OVER 1,5

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ                                 G/G και OVER

 

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ …. COMBO BET

ΘΕΛΤΑ OVER 0,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΘΕΛΤΑ OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ

ANY TIME SCORER ΙΑΓΟ ΑΣΠΑΣ

About Author