Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Primera ανοίγει στις 21:00 στη Βαρκελώνη με το Εσπανιόλ – Ράγιο ενώ τη βραδιά κλείνει το Σεβίλη – Βαγιαδολίδ.

 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΑΓΙΟ

Η Εσπανιόλ ταξίδεψε στο Βίγκο χωρίς τον Ραούλ ντε Τομάς, βρέθηκε να χάνει 0-2 αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Ο Ραούλ ντε Τομάς παραμένει εκτός.

Η Ράγιο έκανε σπουδαίο ματς στο 0-0 του ”Καμπ Νόου”, εξουδετέρωσε τη Μπάρτσα και την απείλησε με ήττα. Δεν αποκλείεται ο τεχνικός Ιραόλα να ξεκινήσει για 2η συνεχόμενη εβδομάδα με τους ίδιους 11. Αν η Ράγιο δείξει εικόνα παρόμοια με αυτήν του ”Καμπ Νόου” θα κερδίσει όπως, άλλωστε, κέρδισε και πέρσι σε αυτό το γήπεδο. Θα ρισκάρω στο διπλό.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Η Σεβίλη έχασε 1-2 από την Οσασούνα στην Παμπλόνα και φωνάζει δικαιολογημένα για το εις βάρος της πέναλτι το οποίο έκρινε το παιχνίδι. Στην αποστολή του Λοπετέγκι υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα. Ο Ίσκο, ο στόπερ Μαρκάο (πρώην Γαλατά) κι ο, επίσης στόπερ, Νιανζού (Γάλλος πιτσιρικάς πρώην Μπάγερν).

Η Βαγιαδολίδ φάνηκε ανέτοιμη στην πρεμιέρα κι έχασε, εύκολα 0-3, από τη Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο σημαντικές απουσίες. Ο Ισραηλινός σκόρερ Βάισμαν (έχασε και το πρώτο ματς) κι ο Εκουαδόριος μεσοεπιθετικός Πλάτα έμειναν εκτός αποστολής. Το ”1 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,90.

 

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΑΓΙΟ                                     2

ΣΕΒΙΛΗ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ                  1 και OVER 1,5

About Author