Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Σοσιεδάδ νίκησε στο Κάδιθ ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το 1-0 – η Βαλένθια, παίζοντας με 10 σε όλο το 2ο ημίχρονο, νίκησε 1-0 τη Χιρόνα – η Ρεάλ υπέφερε στην Αλμερία αλλά ένα άπιαστο φάουλ – γκολ του Αλάμπα της έδωσε τη νίκη – ανατροπή.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Αθλέτικ άλλαξε προπονητή με το Βαλβέρδε να παίρνει τη θέση του Μαρσελίνο. Το ρόστερ δεν έχει ιδιαίτερες αλλαγές. Οι Βάσκοι προσπαθούν να πάρουν τον Άντερ Ερέρα από την Παρί.

Η Μαγιόρκα κράτησε τον Αγκίρε στον πάγκο και τον Κοσοβάρο σκόρερ Μουρίκι στο ”9”. Δε μπορεί να έχει άλλο στόχο πέρα από την παραμονή.

 

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Χετάφε θα είναι σκληρό καρύδι, ειδικά στην έδρα της, για όλες τις ομάδες της Primera. Κράτησε όλους τους καλούς και πήρε δύο τρεις ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν πολύ. Πιστεύω ότι θα τερματίσει στην πρώτη 10άδα.

Η Ατλέτικο ενισχύθηκε. Επέστρεψαν οι Μοράτα, Σαούλ – πήρε τον δεξιό μπακ Ναουέλ Μολίνα από την Ουντινέζε και τον Βέλγο διεθνή μέσο Βίτσελ από τη Ντόρτμουντ. Θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Με τον Σιμεόνε στον πάγκο, η Ατλέτικο μετρά 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στο Χετάφε.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΕΛΤΣΕ

Η Μπέτις δεν έχασε κάποιον βασικό αλλά δεν ενισχύθηκε κιόλας. Ανανέωσε για μία ακόμη σεζόν ο 41χρονος Χοακίν. Θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενόψει της πρεμιέρας, θα παραταχθεί ελλιπής. Ο στόπερ Μπάρτρα έφυγε χθες για την Τραμπζονσπόρ, ο οργανωτής Κανάλες τραυματίστηκε, οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. ”Οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές για να ξεκινήσουμε τη σεζόν”, δήλωσε ο τεχνικός Πελεγκρίνι.

Η Έλτσε συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας στις αρχές του 2023. Δε σημειώθηκαν θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ της. Θα παλέψει για την παραμονή. Ο σκόρερ Μπογέ είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπέτις, η Έλτσε έχει ευκαιρία νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι κέρδισε σ’ αυτό το γήπεδο. Γιατί όχι και φέτος ….

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΜΠΕΤΙΣ – ΕΛΤΣΕ                                                         2 

 

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                        OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                            OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΧΕΤΑΦΕ

                                             

About Author