Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 9η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Βιγιαρεάλ – Οσασούνα. Χθες, η Χιρόνα ισοφάρισε την Κάδιθ, με πέναλτι του Στουάνι στο 90+12!!!! Ο Καβάνι πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην Ισπανία στο Βαλένθια – Έλτσε 2-2!!!! Ένα γκολ με σουτ από τα 30 μέτρα του Γκούντελι και οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπόνο έδωσαν στη χλωμή Σεβίλη τη νίκη στη Μαγιόρκα!! Στο Μπιλμπάο, η Ατλέτικο, χάρη στο γκολ του Γκριεζμάν και αφού χρειάστηκε να υποφέρει, νίκησε 1-0 την Αθλέτικ.

 

ΘΕΛΤΑ -ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Θέλτα έκανε ένα εξαιρετικό 2ο ημίχρονο στο ”Καμπ Νόου” και το τελικό 0-1 από τη Μπάρτσα την αδικεί. Στο πιο πρόσφατο εντός, νίκησε 1-0 τους 10 Μπέτις. Οι Γαλιθιάνοι θα παραταχθούν πλήρεις. Η Σοσιεδάδ μετρά έξι σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη!! Επιπρόσθετα, μετρά τρία σερί διπλά στο Βίγκο!! Επιστρέφει στο ”Μπαλαϊδος” ο Μπράις Μέντες ο οποίος το καλοκαίρι μετακόμισε από το Βίγκο στο Σαν Σεμπαστιάν. Με τη Θέλτα αγωνίστηκε σε 166 παιχνίδια σκοράροντας 22 γκολ. Ο Μπράις Μέντες, με 5 γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ των Βάσκων τη φετινή σεζόν. Πιθανό g/g – πιθανοί any time scorers οι Μπράις Μέντες και Ιάγο Άσπας.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Ρεάλ και Μπάρτσα πηγαίνουν ισόβαθμες στο clasico. Η Ρεάλ έχει να κάνει καλό ματς από το 2-1 επί της Ατλέτικο στις 18 του Σεπτέμβρη. Φυσικά, το σημερινό ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Το μοναδικό πρόβλημα του Αντσελότι είναι ο τραυματίας Κουρτουά – ο Ρίντιγκερ θ’ αγωνιστεί με μάσκα. Ούτε η Μπάρτσα γοητεύει τα πλήθη το τελευταίο διάστημα. Κέρδισε με τα ψέματα στη Μαγιόρκα, έχασε στο Μιλάνο από την Ίντερ, την έσωσε ο Τερ Στέγκεν στο 1-0 επί της Θέλτα. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε το 3-3 της Τετάρτης να κάνει άνω κάτω τους Καταλανούς. Ο Κουντέ αποθεραπεύτηκε και λογικά θα πάρει τη θέση του Πικέ!! Δε θα μπω στη διαδικασία να προβλέψω το νικητή, θ’ ασχοληθώ με ειδικά στοιχήματα.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΓΚΟ

ΘΕΛΤΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                              G/G

ΜΠΡΑΪΣ ΜΕΝΤΕΣ                            ANY TIME

ΙΑΓΟ ΑΣΠΑΣ                                    ANY TIME

CLASICO

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΡΕΑΛ

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΜΠΑΡΤΣΑ

About Author