Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Primera. Μία αγωνιστική η οποία κλείνει τη Δευτέρα με το Θέλτα – Χετάφε.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Βαλένθια έκανε καλό ματς στο ”Πιθχουάν” και στο 1-1 με τη Σεβίλη. Αν μάλιστα, ο Γκαγιά ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις, οι ”νυχτερίδες” θα έφευγαν με τη νίκη από τον Ισπανικό νότο. Ο Καβάνι σκόραρε για δεύτερο κολλητό παιχνίδι. Για τη Μαγιόρκα το σημερινό είναι το δεύτερο σερί εκτός μετά το 0-1 από τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν. Ο Κοσοβάρος σκόρερ Μουρίτσι εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών κι επιστρέφει. Τα ματς της Βαλένθια είναι, τα περισσότερα, διασκεδαστικά, το g/g φαντάζει πιθανό.

 

ΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Ρεάλ σκόραρε τρία γκολ που μέτρησαν κι άλλα τόσα που δε μέτρησαν και πέρασε από το Έλτσε. Χρειάστηκαν, ωστόσο και δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Ουκρανού τερματοφύλακα Λούνιν. Μία Ρεάλ η οποία πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με απολογισμό 13-2-0 στα 15 πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Η Σεβίλη είχε τα χάλια της στο πρώτο και ήταν καλούτσικη στο 2ο ημίχρονο του 1-1 με τη Βαλένθια. Ο τερματοφύλακας Μπόνο έβγαλε πέναλτι του Γκαγιά στις καθυστερήσεις και γλίτωσε τους Σεβιγιάνους από τα χειρότερα. Νωρίτερα, με σύμμαχο την τύχη, η Σεβίλη είχε βγάλει διπλό στη Μαγιόρκα. Μέσα σ’ όλα, έχει απουσίες στην άμυνα. Οι αμυντικοί Νιανζού, Ρέκικ, Κίκε Σάλας, Ακούνια κι ο αμυντικός χαφ Φερνάντο τέθηκαν νοκ άουτ. Σε 78 επισκέψεις στο ”Μπερναμπέου”, η Σεβίλη έχει απολογισμό 8-12-58!!!! Το ”1 και over 2,5” θα το βρείτε κοντά στο 1,80.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                            G/G

ΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΗ                                      1 και over 2,5

About Author