Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Θέλτα – Χετάφε. Χθες, η Ράγιο ισοπέδωσε (5-1) την Κάδιθ, σ’ ένα ματς που, πέρα από τα έξι γκολ, είχε και τρεις αποβολές! Μέσα σε τέσσερις ημέρες, η Βαγιαδολίδ πέτυχε δύο κολλητές νίκες στο ”Θορίγια”. Το 4-1 επί της Θέλτα διαδέχτηκε το 1-0 επί της Σοσιεδάδ. Μία Σοσιεδάδ που πριν τη χθεσινή ήττα μετρούσε οχτώ σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη!! Στο ”Μεστάγια”, η Βαλένθια προηγήθηκε με γκολ του Καβάνι που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά ο Κοσοβάρος Μουρίτσι ισοφάρισε κι ο Κορεάτης Κανγκ Ιν Λι (πρώην Βαλένθια) γύρισε, με γκολ αλά Νάρεϊ, το ματς για τη Μαγιόρκα!!! Στο ”Μπερναμπέου”, η Ρεάλ, παρά την απουσία την ύστατη ώρα, του Μπενζεμά, νίκησε 3-1 τη Σεβίλη και μετρά απολογισμό 14-2-0 στα πρώτα 16 επίσημα ματς της σεζόν!!!!

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

H Μπέτις απειλήθηκε με ήττα στο 0-0 με την Κάδιθ. Ο Πελεγκρίνι είδε τον Κανάλες ν’ αποβάλλεται από τον Λαόθ με αποτέλεσμα ο οργανωτής των beticos ν’ απουσιάζει απόψε. Ο Φεκίρ μπήκε στην αποστολή αλλά αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο. Η Ατλέτικο έφερε 1-1 με τη Ράγιο αποδεικνύοντας σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ότι είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Θυμίζω ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βγάλει διπλό στο Μπιλμπάο. Υπάρχει θέμα στη μεσαία γραμμή με τους Γιορέντε, Κόκε, Λεμάρ ν’ απουσιάζουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Μπέτις, Πελεγκρίνι, δεν έχει νικήσει ποτέ το Σιμεόνε (0-3-5). Δε βγάζω άκρη.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Βιγιαρεάλ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά της παιχνίδια στο ”Καμπ Νόου” κι έχασε 0-3 από τη Μπάρτσα. Οι επιστροφές των Λο Σέλσο και Καπού προσφέρουν περισσότερες λύσεις στον τεχνικό Ουνάι Έμερι. Τα τέσσερα τελευταία ματς της Αλμερία είναι διασκεδαστικά. Η Αλμερία έχασε 0-4 στο Μπιλμπάο και 1-3 στη Μπέτις – νίκησε 3-1 τη Ράγιο και 3-2 τη Χιρόνα. Οι αποδόσεις που συνοδεύουν το over κρίνονται συμπαθητικές.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Μπάρτσα δε δυσκολεύτηκε να νικήσει 3-0 τη Βιγιαρεάλ. Δεν προέκυψαν φρέσκα προβλήματα για τους blaugrana. Η Αθλέτικ εκεί που μετρούσε τρεις σερί νίκες, τώρα μετρά τρία ματς χωρίς νίκη. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι κάνει κοιλιά. Η απόδοσή της ήταν καλή και στα τρία παιχνίδια που δεν κέρδισε. Οι Βάσκοι, οι οποίοι, ούτως ή άλλως, τρέχουν περισσότερο από τη Μπάρτσα, είχαν δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω από τους Καταλανούς. Ο Βαλβέρδε επιστρέφει στο ”Καμπ Νόου”. Με Βαλβέρδε στον πάγκο η Μπάρτσα πήρε τα δύο τελευταία της πρωταθλήματα. Το g/g και over είναι η προφανής επιλογή, δε θα πέσω από τα σύννεφα αν η Αθλέτικ πάρει αποτέλεσμα στο ”Καμπ Νόου” όπου, ωστόσο, δεν κερδίζει, σε ματς πρωταθλήματος από το 2001.

 

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ: Την περσινή σεζόν, η Χετάφε είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Εσπανιόλ! Νωρίτερα, τη φετινή σεζόν, η Σεβίλη πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Εσπανιόλ!! Θυμίζω ότι η Έλτσε παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, φέτος, στο πρωτάθλημα!!! Αγωνίζεται κόντρα στην Εσπανιόλ την οποία νίκησε πέρσι στη Βαρκελώνη!!!! Το απόγευμα θα μάθουμε αν η Εσπανιόλ εξελίσσεται σε ομάδα – ασπιρίνη για τους αντιπάλους της!!!!

 

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ                                 OVER

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ                             G/G και OVER

About Author