Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Primera. Η αυλαία άνοιξε χθες με το Μαγιόρκα – Εσπανιόλ 1-1 και πέφτει τη Δευτέρα με το Έλτσε – Χετάφε.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΘΕΛΤΑ

Η Αλμερία έκανε καλό ματς στη Βαλένθια όπου, από ένα γκολ στις καθυστερήσεις, έχασε 1-2 από τη Βιγιαρεάλ. Μετρά δύο κολλητές εντός έδρας νίκες, το 3-1 επί της Ράγιο και το 3-2 επί της Χιρόνα. Η Θέλτα έμεινε στο 1-1 με τη Χετάφε σ’ ένα παιχνίδι που άξιζε να κερδίσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στα τελειώματα. Έχει θέμα μακριά από το Βίγκο. Νίκησε τη Χιρόνα στο πρώτο εκτός της σεζόν, γνώρισε τέσσερις ήττες στις ισάριθμες εξόδους που ακολούθησαν. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΡΑΓΙΟ

Η Σεβίλη έκανε καλό 2ο ημίχρονο στο ”Μπερναμπέου” αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τη Ρεάλ. Τα αμυντικά προβλήματα παραμένουν άλυτα. Ο Εν Νεσίρι είναι τραυματίας. Η Ράγιο ήταν εντυπωσιακή στο 5-1 επί της Κάδιθ. Νωρίτερα, είχε φέρει 1-1 με την Ατλέτικο στο ”Μετροπολιτάνο”. Δεν ταξίδεψαν ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Όσκαρ Τρέχο κι ο τραυματίας Φαλκάο. Η μοναδική νίκη της Ράγιο στο ”Πιθχουάν” σημειώθηκε πριν από, περίπου, 20 χρόνια. Η άμυνα της Σεβίλης κάνει νερά, η Ράγιο είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα, το g/g είναι πιθανό όσο και καλοπληρωμένο.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Ο Γκατούζο έχει κάνει δουλειά στη Βαλένθια αλλά το νεανικό ρόστερ που διαθέτει έχει θέμα με τη διαχείριση των αγώνων. Η Βαλένθια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε δύο μόλις από τα έντεκα ματς πρωταθλήματος. Η Μπάρτσα απέτυχε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στην Πριμέρα το πάει καλά το έργο. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος νίκησε Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ με συνολικό σκορ 7-0. Στα αξιοσημείωτα, είναι η κόντρα Καβάνι – Λεβαντόφσκι. Ο 35χρονος Ουρουγουανός έχει σκοράρει 321 γκολ με τις ομάδες που αγωνίστηκε στην Ευρώπη – ο 34χρονος Πολωνός έχει σκοράρει 431! Βλέπω τη Μπάρτσα να περνάει από το ”Μεστάγια”.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΘΕΛΤΑ                                        G/G

ΣΕΒΙΛΗ – ΡΑΓΙΟ                                             G/G

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΑ                     2 και OVER 1,5

 

About Author