Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 12η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Έλτσε – Χετάφε. Χθες, η Αλμερία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο ημίωρο, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και νίκησε 3-1 τη Θέλτα! Η Ατλέτικο, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, έφαγε κουτουλίδι στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα, ήταν το χαμένο πέναλτι με τη Λεβερκούζεν και χθες το γκολ της Κάδιθ. Μία Κάδιθ που πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα!! Μετά από 20 και πλέον χρόνια, η Ράγιο νίκησε στο ”Πιθχουάν” τη Σεβίλη η οποία δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι!!! Στο ”Μεστάγια”, ο Λεβαντόφσκι, σκοράροντας στο 90+3, λύτρωσε τη Μπάρτσα κόντρα σε μία Βαλένθια η οποία, νωρίς στο παιχνίδι, έχασε, λόγω τραυματισμού, τον Καβάνι!!!!

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Σοσιεδάδ δείχνει σημάδια κόπωσης. Νίκησε πολύ δύσκολα τη Μαγιόρκα, έχασε 0-1 στο Βαγιαδολίδ όπου ολοκληρώθηκε το νικηφόρο σερί των οχτώ αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη. Μέσα σ’ όλα, τραυματίστηκαν ο ηγέτης της, Νταβίντ Σίλβα, που θα ξαναπαίξει μετά το Μουντιάλ κι ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Τάκε Κούμπο. Η Μπέτις έχασε από την Ατλέτικο αλλά ο τεχνικός Πελεγκρίνι είδε με ικανοποίηση τον Φεκίρ να επιστρέφει, ν’ αγωνίζεται 20 λεπτά και να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ. Στο σημερινό ματς επιστρέφει κι ο οργανωτής Κανάλες που εξέτισε την ποινή του – δεν ταξίδεψε ο βασικός αμυντικός μέσος Γκίδο. Η Μπέτις έχει χάσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο μαγευτικό Σαν Σεμπαστιάν. Το διπλό της Μπέτις προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις και θα τιμηθεί.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Η Βαγιαδολίδ δεν κερδίζει στην Παμπλόνα εδώ και μια δεκαετία. Ο Μπενζεμά έμεινε εκτός αποστολής για τη Ρεάλ – αμφίβολη η συμμετοχή του Ροντρίγκο. Ο Κίκε Σετιέν, αντικαταστάτης του Ουνάι Έμερι, θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Βιγιαρεάλ όσον αφορά στην Primera. Έκατσε στον πάγκο και μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ για το Conference League. Ο Κίκε Σετιέν ο οποίος, το 2020 είχε αντικαταστήσει το νυν προπονητή της Αθλέτικ, Ερνέστο Βαλβέρδε, όταν είχε απολυθεί από τη Μπάρτσα.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΤΙΣ                         2

About Author