Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 13η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Ράγιο – Ρεάλ. Χθες, Χετάφε και Κάδιθ έμειναν στο 0-0, η Βαγιαδολίδ νίκησε 2-1 την Έλτσε που οδεύει προς μία ακόμη αλλαγή προπονητή. Η Θέλτα, στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ, έχασε 1-2 από την Οσασούνα, ο Πικέ αποθεώθηκε από το κοινό του ”Καμπ Νόου” στο αντίο του!!!!

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Σοσιεδάδ μετρά δύο κολλητές ήττες στην Primera καθώς το 0-1 στο Βαγιαδολίδ διαδέχτηκε το εντός έδρας 0-2 από τη Μπέτις. Μεσοβδόμαδα, έχασε 0-1 από τη Γιουνάιτεντ αλλά τερμάτισε 1η στον όμιλό της στο Europa League. Ως εκ θαύματος, οι Νταβίντ Σίλβα και Κούμπο αποθεραπεύτηκαν και μπήκαν στην αποστολή!!!! Η Βαλένθια πάλεψε σκληρά κόντρα στη Μπάρτσα από την οποία έχασε δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Καβάνι ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και δεν ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Η Βιγιαρεάλ δεν έκανε καλό ματς στο Μπιλμπάο κι έχασε δίκαια από την Αθλέτικ. Το σημερινό είναι το τελευταίο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ, ως γηπεδούχος, στο γήπεδο του Λεβάντε καθώς μετά το Μουντιάλ επιστρέφει στη φυσική της έδρα. Η Μαγιόρκα έφερε 1-1 με την Εσπανιόλ και φωνάζει δικαιολογημένα για πέναλτι που δε της δόθηκε στις καθυστερήσεις. Οι νησιώτες έχουν προβλήματα. Ο τεχνικός Χαβιέρ Αγκίρε που λόγω τιμωρίας θα δει το ματς από την εξέδρα, δε έχει στη διάθεσή του τον ακραίο μπακ Μαφέο και τον στόπερ Ραίγιο, αμφότεροι αναντικατάστατοι στα σχήματα του Μεξικανού. Ο Κίκε Σετιέν ψάχνει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Βιγιαρεάλ κι έχω την εντύπωση ότι θα τη βρει σήμερα. Το ”1 και over 1,5” το βρίσκουμε κοντά στο 2,00.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Μπέτις, χωρίς να γοητεύσει τα πλήθη, έβγαλε σούπερ διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν και μπήκε στην τετράδα η οποία είναι κι ο μεγάλος της στόχος τη φετινή σεζόν. Μεσοβδόμαδα, κόντρα στο Ελσίνκι, παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς. Ο τεχνικός Πελεγκρίνι δεν αντιμετωπίζει αξιοσημείωτα προβλήματα. Η Σεβίλη, για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών κι έχασε, δίκαια 0-1, από τη Ράγιο. Μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ο Ίσκο είναι τιμωρημένος – ο στόπερ Μαρκάο τραυματίας. Περιμένω σκληρό παιχνίδι με μονομαχίες, κλωτσιές και νεύρα. Η προβληματική άμυνα της Σεβίλης θα δεχτεί μπόλικη πίεση. Αν προκύψει νικητής, εκτιμώ ότι θα είναι η Μπέτις. Το ”2+ προσπάθειες στην εστία” του Φεκίρ, ο οποίος, μέσα σ’ όλα, σουτάρει από παντού, πληρώνει 6,00!!!!

 

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΙΓΙΑΡΕAΛ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ                   1 και over 1,5

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΚΑΡΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 21ο ΛΕΠΤΟ

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΜΠΕΤΙΣ

ΦΕΚΙΡ 2+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

About Author