Το Μουντιάλ ξεκινά με το Κατάρ – Εκουαδόρ και η στήλη θ’ ασχοληθεί με ειδικά στοιχήματα που προκύπτουν από τη φάση των ομίλων. Οι επιλογές είναι χιλιάδες, τα ειδικά στοιχήματα είναι άπειρα κι έχω την εντύπωση ότι όσο περισσότερο τα ψαχουλεύουμε τόσο μπερδευόμαστε. Θα προτείνω μία τετράδα στην οποία δίνω πολύ καλές πιθανότητες εμφάνισης κι από κει και πέρα, μία επιλογή ανά όμιλο με λίγο παραπάνω ρίσκο.

Στον 1ο όμιλο, η Ολλανδία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά. Η Σενεγάλη θα έχει πρόβλημα από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η απουσία του Μανέ. Η επιλογή μου από τον όμιλο είναι το under 3,5 γκολ Εκουαδόρ” το οποίο το συναντάμε στο 1,75. Να βάλει τέσσερα γκολ το Εκουαδόρ σε τρία ματς; Δεν το βλέπω ….

Στον 2ο όμιλο, η Αγγλία είναι μακράν η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ. Δε με ψήνουν τ’ αμερικανάκια αλλά ούτε και οι Ουαλοί. Δίνω τύχη στο Ιράν, η πρόκριση του οποίου, μέσω της 2ης θέσης, πληρώνει 7,00! Το ”over 6,5 πόντοι” για την Αγγλία δείχνει ασφαλής επιλογή και το συναντάμε κοντά στο 1,75.

Στον 3ο όμιλο, η Αργεντινή αναμένεται να πάρει την 1η θέση με Πολωνία και Μεξικό να παλεύουν για τη 2η. Το Μεξικό – Πολωνία της 1ης αγωνιστικής είναι καθοριστικό για το μέλλον τους στη διοργάνωση. Το να σκοράρει η Αργεντινή τα περισσότερα γκολ στον όμιλο πληρώνει κοντά στο 1,45.

Στον 4ο όμιλο, Γάλλοι και Δανοί, λογικά, θα περάσουν στην επόμενη φάση. Με δεδομένη τη χαμηλή δυναμικότητα τόσο της Αυστραλίας όσο και της Τυνησίας, το ”over 6,5 πόντοι” για τη Γαλλία είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί. Πληρώνει, περίπου, 1,60.

Στον 5ο όμιλο, Ισπανοί και Γερμανοί, με ανανεωμένα ρόστερ αμφότεροι, θα δώσουν σκληρή μάχη για την πρωτιά. Βλέπω την Κόστα Ρίκα να τερματίζει τελευταία και θα προτιμήσω το ”under 1,5 πόντοι’‘ που το βρίσκουμε  στο 1,55.

Ο 6ο όμιλος είναι από τους πλέον αμφίρροπους. Βέλγοι και Κροάτες, θεωρητικά, έχουν προβάδισμα αλλά δεν μπορούν να υποτιμηθούν ούτε οι Καναδοί, που έχουν πολύ καλούς επιθετικούς ούτε οι Μαροκινοί που μαζί με τους Γκανέζους είναι οι καλύτεροι από τους Αφρικανούς που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Επειδή τους Κροάτες δεν τους εκτιμώ ιδιαιτέρως, θα ποντάρω στο ”under 4,5 πόντοι” που πληρώνει 1,90.

Στον 7ο όμιλο, η πρωτιά της Βραζιλίας δε μπορεί ν’ αμφισβητηθεί. Οι Ελβετοί είναι υπολογίσιμοι, οι Σέρβοι έχουν μπόλικο ταλέντο, οι Καμερουνέζοι έχουν καλούς επιθετικούς αλλά ως εκεί. Το να τερματίσει 1η η Βραζιλία και 4ο το Καμερούν πληρώνει 2,10.

Ο 8ος όμιλος είναι περίεργος. Οι Πορτογάλοι έχουν το θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι Ουρουγουανοί είναι δεδομένο ότι θα ματώσουν τη φανέλα, οι Κορεάτες έχουν ταχύτητα, οι Γκανέζοι έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Το να κερδίσει η Γκάνα, τουλάχιστον, έναν αγώνα στον όμιλο πληρώνει κοντά στο 1,85.

 

4άδα από τη φάση των ομίλων

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – UNDER 3,5 ΓΚΟΛ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ

ΓΑΛΛΙΑ – OVER 6,5 ΠΟΝΤΟΙ

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – UNDER 1,5 ΠΟΝΤΟΙ

1+1+1+1

ΑΓΓΛΙΑ – OVER 6,5 ΠΟΝΤΟΙ

ΓΚΑΝΑ – ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ – UNDER 4,5 ΠΟΝΤΟΙ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1η ΘΕΣΗ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ 4η ΘΕΣΗ

 

About Author