Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων ξεκίνησε χθες με το Ιράν να εντυπωσιάζει, τη Σενεγάλη να κάνει το αυτονόητο, την Ολλανδία ν’ απογοητεύει άσχετα αν πήρε αυτό που ήθελε και την Αγγλία να εγκλωβίζεται στην τακτική των Αμερικανών. Από το αποψινό πρόγραμμα, έβγαλα δύο επιλογές.

Η πρώτη μου επιλογή έρχεται από το Γαλλία – Δανία. Η Γαλλία άρεσε κόντρα στην Αυστραλία κι αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα νικήσει την Τυνησία την 3η αγωνιστική, ακόμη κι ο βαθμός είναι αρκετός για να της δώσει την πρωτιά. Η Δανία απειλήθηκε με ήττα από την Τυνησία κι έχω την εντύπωση ότι αν πάρει μία ισοπαλία απόψε θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Το ”1 και over 1,5” το συναντάμε στο 2,25 – το πιο συντηρητικό ”1Χ και over 1,5” στο 1,65.

Το δεύτερο ματς με το οποίο θ’ ασχοληθώ είναι το Αργεντινή – Μεξικό. Η Αργεντινή, μετά το κάζο της πρεμιέρας, δεν έχει τα περιθώρια να κάνει ένα ακόμη λάθος. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι θα νικήσει. Οι Μεξικανοί θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους σ’ ένα παιχνίδι που το περιμένω σκληρό, με μονομαχίες και μανούρες. Θα πέσουν κορμιά. Θα επιλέξω το ειδικό στοίχημα ”και οι δύο ομάδες να δεχτούν δύο ή περισσότερες κάρτες”.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ                                                          1Χ  και OVER 1,5

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΜΕΞΙΚΟ                   ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ 2+ ΚΑΡΤΕΣ

About Author