Η ώρα του τελικού έφτασε. Ένας τελικός ο οποίος διεξάγεται σχετικά νωρίς για εμάς, στις 17:00, ώστε να ”βολευτούν” τηλεοπτικά τόσο η Αμερική όσο και η Άπω Ανατολή με την Αυστραλία.

Αργεντινή και Γαλλία έφτασαν δίκαια ως εδώ. Η Αργεντινή ήταν σταθερά καλή αν εξαιρεθούν το 2ο ημίχρονο με τους Σαουδάραβες και τα τελειώματα των αγώνων με Αυστραλία και Ολλανδία όταν και έδειξε να χάνει τον προσανατολισμό της. Ο Μέσι δείχνει στα καλύτερα του και δεν είναι μόνος του. Οι Άλβαρες, Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, Οταμέντι πραγματοποιούν σπουδαίο τουρνουά. Μία θέση παίζεται στην 11άδα. Αν ο Σκαλόνι πάει με τρία στόπερ, θα παίξει ο Λισάντρο, σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει ο Ντι Μαρία. Η Γαλλία δε μου άρεσε ούτε στο 2ο ημίχρονο με την Αγγλία ούτε στο 2ο ημίχρονο με το Μαρόκο. Χρειάστηκε να υποφέρει για να προκριθεί. Οφείλουμε να περιμένουμε ωσότου ανακοινωθεί η 11άδα καθώς υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά.

Για τους μπουκ, ο τελικός είναι απόλυτα ισορροπημένος. Δε συναντάμε συχνά τέτοια μοιρασιά στις αποδόσεις. Θα ρισκάρω στους Αργεντίνους. Τους βλέπω πιο αποφασισμένους, πιο παθιασμένους και όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια θα έχουν πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Η Αργεντινή θα φορέσει την κλασσική φανέλα όπως το 1978 και το 1986 όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Στους χαμένους τελικούς του 1990 και του 2014 φορούσε τη δεύτερη φανέλα!!!!

 

COMBO BET ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

ΜΕΣΙ ANY TIME

OVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

About Author