Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνονται η 15η αγωνιστική της Primera αλλά και η ποδοσφαιρική δράση, γενικότερα, στην Ισπανία για το 2022.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Το ”Καμπ Νόου” θα φιλοξενήσει, ως τελευταίο ματς για το 2022, το ντέρμπι της Βαρκελώνης. Η Μπάρτσα υποδέχεται την Εσπανιόλ με τον  Λεβαντόφσκι στην 11άδα καθώς η ποινή των τριών αγωνιστικών που κουβαλούσε ο Πολωνός από την αποβολή του στην Παμπλόνα σβήστηκε χθες από δικαστήριο της Μαδρίτης. Στην Εσπανιόλ μιλούν για σκάνδαλο και δεν έχουν άδικο!! Η υπόθεση Λεβαντόφσκι ”ζέστανε” το ντέρμπι πριν αυτό ξεκινήσει. Σφυρίζει ο Ματέου Λαόθ. Θα ποντάρω στο ”over 3,5 κάρτες Εσπανιόλ” το οποίο πληρώνει κοντά στο 2,00 ….

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βιγιαρεάλ θα δώσει το γειτονικό ντέρμπι στο ανακαινισμένο ”La Ceramica”. Χρειάστηκαν επτά μήνες δουλειάς και 50 εκ. έουρος για να γίνει κούκλα το σπίτι της Βιγιαρεάλ. Μία Βιγιαρεάλ η οποία ωφελήθηκε από τη διακοπή καθώς βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Χεράρντ Μορένο, αποθεραπεύτηκαν. Η Βαλένθια του Γκατούζο είναι πλήρης. Περιμένω θεαματικό παιχνίδι, το g/g δείχνει ασφαλής επιλογή.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Σοσιεδάδ, η οποία πέρασε το διάστημα της διακοπής στην 3η θέση, περιμένει τη γειτόνισσα Οσασούνα. Ο βασικός χαφ Μικέλ Μερίνο είναι τιμωρημένος για τους Βάσκους – χωρίς προβλήματα οι Ναβάροι. Ο τεχνικός της Οσασούνα Αρασάτε δεν έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του τη Σοσιεδάδ (0-2-4) – η Οσασούνα έβγαλε για τελευταία φορά διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν πριν από 17 χρόνια. Θ’ ασχοληθώ με το ”1Χ και over 1,5” που πληρώνει κοντά στο 1,80.

 

ΤΡΙΑΔΑ PRIMERA

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ                      OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΕΣΠΑΝΙΟΛ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ                                         G/G

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                                1Χ και OVER 1,5

About Author