Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Primera, προτελευταία του 1ου γύρου, άνοιξε χθες με το Μαγιόρκα – Θέλτα 1-0. Η 24η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Λας Πάλμας – Μιραντές 2-1.

 

ΡΑΓΙΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Ράγιο έκανε καλό ματς στο ”Θορίγια” όπου νίκησε δίκαια 1-0 τη Βαγιαδολίδ. Ο Ίσι έχασε πέναλτι στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο το δικό γκολ στο 2ο έκρινε την αναμέτρηση. Η Ράγιο βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις που θα δώσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Σοσιεδάδ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Primera. Στα τρία τελευταία νίκησε 2-0 την Οσασούνα, με το ίδιο στην Αλμερία, 3-1 την Αθλέτικ στο ντέρμπι των Βάσκων. Αποτελούν πλήγμα οι απουσίες των βασικών χαφ Μερίνο και Θουμπιμέντι. Σφυρίζει ο Ματέου Λαόθ που βγήκε από το ψυγείο. Πρόκειται για πιθανό όσο και καλοπληρωμένο g/g.

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΙΜΠΙΘΑ

Η Γρανάδα είναι η 2η, πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας και την ίδια ώρα είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας!! Στο γήπεδό της έχει απολογισμό 9-2-0 και 22-2 τέρματα. O Αλβανός σκόρερ (12 γκολ) Ουζούνι τραυματίστηκε και θ’ απουσιάσει. Η Ιμπίθα, αν και αγωνίστηκε με 10 σε όλο το 2ο ημίχρονο, πάλεψε σα θηρίο στο 1-2 από τη Λας Πάλμας. Είναι ουραγός και στο -9 από θέση παραμονής. Το ”1 και under 3,5” το συναντάμε κοντά στο 2,00.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΑΓΙΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                              G/G

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΙΜΠΙΘΑ                 1 και UNDER 3,5

 

About Author