Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Primera, προτελευταία του 1ου γύρου. Στα χθεσινά …. η Σεβίλη νίκησε 1-0 την Κάδιθ μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι και χάρη σ’ ένα πέναλτι – γκολ του Ράκιτιτς στο 89ο λεπτό. Η Ατλέτικο, με κορυφαίο τον βαψομαλιά Γκριεζμάν, νίκησε εύκολα 3-0 τη Βαγιαδολίδ – πήρε λεπτά συμμετοχής ο Ντεπάι. Η Εσπανιόλ πήρε ανάσα με το 1-0 επί της Μπέτις. Η Σοσιεδάδ πέρασε δίκαια από το Βαγέκας με τον τερματοφύλακα των Βάσκων, πάντως, να βγάζει δύο άβγαλτα στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου!!

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΙΡΟΝΑ

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε στο Βίγκο αλλά το τελικό 1-1 την κολακεύει καθώς η Θέλτα ήταν ανώτερη, κυρίως, στο 2ο ημίχρονο. Την Πέμπτη, προηγήθηκε 2-0 αλλά έχασε 2-3 από τη Ρεάλ για το Copa del Rey. Πέρα από την πρόκριση, έχασε το στόπερ Αλμπιόλ που τραυματίστηκε. Η Χιρόνα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά σκοράροντας στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ανέτρεψε το εις βάρος της σκηνικό και νίκησε 2-1 τη Σεβίλη. Και τα τέσσερα ματς των Καταλανών μετά το Μουντιάλ είναι g/g και over.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΡΕΑΛ

Η Αθλέτικ δεν κέρδισε κάποιο από τα τρία ματς πρωταθλήματος που έδωσε μετά το Μουντιάλ. Τις δύο λευκές ισοπαλίες με Μπέτις και Οσασούνα διαδέχτηκε η ήττα από τη Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων. Μεσοβδόμαδα, νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ για το Copa del Rey. Υπάρχει θέμα στα στόπερ, ο Ίνιγο Μαρτίνεθ παραμένει τραυματίας – ο Γεράι είναι τιμωρημένος. Στη Ρεάλ το κλίμα ήταν βαρύ μετά την εικόνα της ομάδας και την ήττα με κάτω τα χέρια στον τελικό του Super Cup από τη Μπαρτσελόνα.  Στο πιο πρόσφατο εκτός για την Primera, έχασε 1-2 από τη Βιγιαρεάλ στο La Ceramica εκεί όπου την Πέμπτη ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου και πέρασε στα προημιτελικά του Copa del Rey. Οι Καρβαχάλ, Λούκας Βάσκεθ, Αλάμπα, Τσουαμενί δεν ταξίδεψαν. Η Ρεάλ θα υποφέρει στο San Mames. Η Αθλέτικ θα πιέσει. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με την Εσπανιόλ, είχε 17 κερδισμένα κόρνερ. Στ’ αξιοσημείωτα, επίσης, η τρομερή παράδοση του Μπενζεμά ο οποίος έχει σκοράρει 16 γκολ σε 25 ματς κόντρα στην Αθλέτικ.

 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ”LA CERAMICA”

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΙΡΟΝΑ                         G/G

COMBO BET ΑΠΟ ΤΟ ”SAN MAMES”

ΑΘΛΕΤΙΚ OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ

ΡΕΑΛ OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ

G/G

ΑNY TIME ΜΠΕΝΖΕΜΑ

 

About Author