Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Primera, τελευταίας του 1ου γύρου, άνοιξε χθες με το Αλμερία – Εσπανιόλ 3-1. Η 25η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Ράσινγκ – Τενερίφη 1-1.

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΝΔΟΡΑ

Η Γρανάδα επιβεβαίωσε στο 2-0 επί της Ιμπίθα ότι είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (10-2-0). Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι, μπαίνει στη ζώνη των play off. Η Ανδόρα έχασε, στο γήπεδό της, 0-1 από την Αλμπαθέτε σ’ ένα ματς που διεξήχθη την ώρα που το θερμόμετρο έδειχνε -10 βαθμούς!! Μία Ανδόρα η οποία μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα εκτός. Το ”1Χ και over 1,5” δείχνει ασφαλής επιλογή.

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΟΥΕΣΚΑ

Η Λας Πάλμας πηγαίνει στο ματς με πολύ καλή ψυχολογία και περίσσεια αυτοπεποίθηση. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με ανατροπή. Το 2-1 στην Ιμπίθα διαδέχτηκε η εντός έδρας νίκη, με το ίδιο σκορ επί της Μιραντές. Η Ουέσκα βολοδέρνει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Δε δείχνει ικανή να διεκδικήσει θέση στα play off – δεν είναι τόσο κακή για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Δεν κερδίζει από τις αρχές Δεκέμβρη. Μετρά ένα διπλό σε 12 εξόδους. Βλέπω τη Λας Πάλμας να κερδίζει.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΝΔΟΡΑ                          1Χ και OVER 1,5

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΟΥΕΣΚΑ                              1

 

About Author