Ο τίτλος στο χθεσινό μου άρθρο ήταν ”ξύπνησε η Λίβερπουλ”. Η χθεσινή της εμφάνιση, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, ήταν εμφάνιση κοιμισμένης Λίβερπουλ. Κόντρα σε μία Ρεάλ που παρατάχτηκε με άμυνα ανάγκης, δεν έκανε πάνω από μιάμιση φάση και το τελικό 1-3 μάλλον την κολακεύει. Ωστόσο, στο ”Άνφιλντ” όλα είναι πιθανά. Αν η Λίβερπουλ σκοράρει πρώτη, η Ρεάλ θα περάσει δύσκολο βράδυ. Θέμα θα έχει και η Σίτι αν η Μπορούσια σκοράρει πρώτη στη Γερμανία. Σε κάθε περίπτωση, οι ρεβάνς είναι ανοιχτές.

Κατά τ’ άλλα, η μεγάλη Νόριτς διέλυσε τη Χάντερσφιλντ την ώρα που η Μπρέντφορντ έμενε στο 0-0 με τη Μπέρμιγχαμ. Τα ”καναρίνια” χρειάζονται μάξιμουμ 5 βαθμούς στις εναπομείνασες 6 αγωνιστικές για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Premier.

Ωραιότατη η τριάδα που έβγαλε ο Κουρτουά της Μυτιλήνης, Παναγιώτης Μπαρλαμπάς!

 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ

Η Μπάγερν πέρασε από τη Λειψία και μπορεί να πει κάποιος ότι εξασφάλισε τον τίτλο στη Γερμανία. Καλείται να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League αγωνιζόμενη χωρίς τον ηγέτη και σκόρερ της, Λεβαντόφσκι. Η απουσία του Πολωνού δίνει, μέσα σ’ όλα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Την ύστατη ώρα, οι Βαυαροί έχασαν και τον Γκνάμπρι λόγω covid.

Αντίπαλος της Μπάγερν είναι η Παρί Σ.Ζ. που στο γαλλικό πρωτάθλημα όχι μόνο κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο αλλά κινδυνεύει να μείνει κι εκτός προνομιούχας τριάδας. Ο Παρέδες είναι τιμωρημένος, οι Βεράτι, Φλορέντσι έχουν covid, ο Ικάρντι ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο όριο καρτών. Η Παρί έχει ευκαιρία νίκης. Λέω να το τιμήσω το 4,10. Μου αρέσει, επίσης, το ”over 4,5 κόρνερ Παρί” σε αποδόσεις κοντά στο 2,50.

ΠΟΡΤΟ – ΤΣΕΛΣΙ

Για την Πόρτο αποτελεί τεράστια επιτυχία η πρόκριση επί της Γιούβε και η παρουσία της στα προημιτελικά. Θα προσπαθήσει, χωρίς άγχος, να πετύχει την υπέρβαση της υπέρβασης. Το παοκτσάκι και αρχηγός της ομάδας, Σέρτζιο Ολιβέιρα, είναι τιμωρημένος όπως κι ο επιθετικός Ταρέμι. Η Τσέλσι ήταν στα χάι της μέχρι που ήρθε το απίστευτο 2-5 από τη Γ.Μπρομ. Μία Τσέλσι που είχε να δεχτεί γκολ από τις 20 Φλεβάρη. Αποτελεί πλήγμα η απουσία του Καντέ. Οι Κόβασιτς, Ζίγεκ βρίσκονται στο όριο καρτών. Δε βγάζω άκρη.

ΕΛΛΑΔΑ

Στο ΟΑΚΑ, θεωρώ πιθανή την εμφάνιση του g/g σε απόδοση 1,90 ενώ μου αρέσει και το 2,00 στον άσο της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας.

About Author