Οι εναπομείνασες αγωνιστικές στην Primera είναι 7. Εκκρεμούν το Αθλέτικ – Βαγιαδολίδ και το Μπάρτσα – Γρανάδα που θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Απριλίου αντίστοιχα. Με τη Μπάρτσα κυπελλούχο, η 7η θέση είναι προνομιούχα και οδηγεί στο νεόδμητο Conference League.

 

ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στην Παμπλόνα, η Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε τα δώρα της Βαλένθια, νίκησε δίκαια τις νυχτερίδες κι εξασφάλισε την παραμονή της.

Η Σεβίλη, μέσα σ’ ένα δεκαήμερο, έκανε το γύρο της Ισπανίας κι έβγαλε τρία διπλά. Το διπλό στο Βίγκο διαδέχτηκαν το διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν και το χθεσινό στη Βαλένθια. Το 1-0 επί του Λεβάντε δε λέει όλη την αλήθεια καθώς οι Ανδαλουσιάνοι σπατάλησαν καθαρές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Η αποβολή του Φεκίρ, μόλις στο 11ο λεπτό, σημάδεψε το Μπέτις – Αθλέτικ.

Το 1-1 στο Έλτσε – Βαγιαδολίδ αδικεί την Έλτσε, με τη Βαγιαδολίδ να ισοφαρίζει, από το πουθενά, λίγο πριν τη λήξη.

Στη Βιτόρια, η μεγάλη Αλαβές υπέφερε αλλά νίκησε 2-1 τη Βιγιαρεάλ. Ο Καγέχα πήρε την εκδίκησή του.

Με πρωταγωνιστή το Μπενζεμά, η Ρεάλ πέρασε εύκολα από το ”Καράνθα”. Η Κάδιθ δεν είχε καθαρή ευκαιρία για γκολ. Ο ευάλωτος Μαρσέλο πήρε την κίτρινη κάρτα, που έπρεπε να πάρει, λίγο πριν γίνει αλλαγή.

 

ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΥΕΣΚΑ

Η Ατλέτικο ξέσπασε στο Έιμπαρ και παρέμεινε στην κορυφή. Μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, ισοβαθμεί στους 70β. με τη συμπολίτισσα. Βρίσκεται, επίσης, στο +5 από τη Μπάρτσα η οποία, ωστόσο, χρωστά το ματς με τη Γρανάδα. Οι Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ παραμένουν εκτός. Η Ουέσκα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Αλαβές στη Βιτόρια. Ο τεχνικός Πατσέτα θα προχωρήσει σε rotation καθώς το κυριακάτικο εντός με τη Χετάφε είναι ασύγκριτα πιο βατό και πιο κρίσιμο. Θ’ ακολουθήσω την πεπατημένη, με Ατλέτικο ”1 και over1,5” κοντά στο 1,75.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ

Η Σοσιεδάδ δεν ήταν καλή στην ήττα από τη Σεβίλη και το τελικό 1-2 την κολακεύει. Οι απουσίες των Νταβίντ Σίλβα και Μικέλ Μερίνο στη μεσαία γραμμή είναι αισθητές. Η Θέλτα έπαιξε για να μη χάσει στο Κάδιθ και τα κατάφερε. Βρίσκεται στο -9 από την 7η θέση την οποία κατέχει η αποψινή της αντίπαλος. Οφείλει να νικήσει αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ιάγο Άσπας αντιμετώπισε δεκατρείς φορές τη Σοσιεδάδ με τη φανέλα της Θέλτα σκοράροντας εννέα γκολ. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g και over παρέα με any time Άσπας.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Η Γρανάδα, αν και βολεμένη βαθμολογικά, πήγε στο ”Θορίγια” και νίκησε, με ανατροπή, τη Βαγιαδολίδ. Το Έιμπαρ νίκησε τελευταία φορά πριν τα Φώτα. Τα λέμε …

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Μπάρτσα ισοπέδωσε την Αθλέτικ στον τελικό του Copa del Rey επιβεβαιώνοντας ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Primera. Ο Μέσι βρίσκεται στο όριο καρτών. Η Χετάφε είχε ένα έντονο φλερτ με τη νίκη επί της Ρεάλ αλλά ο Κουρτουά και τα δοκάρια κράτησαν το 0-0. Για τη Χετάφε το ματς της Κυριακής στην Ουέσκα είναι σημαντικότερο από το σημερινό. Το ειδικό στοίχημα ”γκολ και στα δύο ημίχρονα” πληρώνει κοντά στο 1,60.

 

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΥΕΣΚΑ                                     1 και OVER 1,5

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΧΕΤΑΦΕ                      GOAL ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

 

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ                                        G/G και OVER

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ                                     Ιάγο Άσπας any time

About Author