Οι εναπομείνασες αγωνιστικές στην Primera είναι 6. Εκκρεμούν το Αθλέτικ – Βαγιαδολίδ και το Μπάρτσα – Γρανάδα που θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Απριλίου αντίστοιχα. Με τη Μπάρτσα κυπελλούχο, η 7η θέση είναι προνομιούχα και οδηγεί στο νεόδμητο Conference League.

 

PRIMERA – ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

ΕΛΤΣΕ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Έλτσε άξιζε τη νίκη στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Δεν κερδίζει στα έξι τελευταία και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Έχει τρεις βασικούς τιμωρημένους. Το Λεβάντε εξασφάλισε την παραμονή του και χαλάρωσε. Μέσα σε τέσσερις ημέρες έχασε εντός έδρας από Βιγιαρεάλ και Σεβίλη.

 

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΚΑΔΙΘ

Η Βαγιαδολίδ δεν έκανε καλό παιχνίδι αλλά τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό στο Έλτσε. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια κι αν δεν κερδίσει την Κάδιθ, έσφιξε για τα καλά. Η Κάδιθ παραδόθηκε αμαχητί στη Ρεάλ. Επιπρόσθετα, έχασε τον αμυντικό χαφ Γιόνσον και τον εξτρέμ Σάλβι που συμπλήρωσαν κάρτες. Παραμένει εκτός ο καλύτερός της χαφ, Άλεξ Φερνάντεθ. Θα ρισκάρω στον άσο της ομάδας του αυθεντικού Ρονάλντο.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Η Βαλένθια τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του ιδιοκτήτη της, Λιμ, ο οποίος την έχει παρατήσει στο έλεος του Θεού. Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, κινδυνεύει με υποβιβασμό. Τη μεθεπόμενη Κυριακή υποδέχεται την αγριεμένη Μπάρτσα! Ο επιθευικός Μάξι Γκόμες επιστρέφει από τιμωρία, ο αρχηγός Κάρλος Σολέρ είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Η Αλαβές πήρε βαθμούς, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τις δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Ουέσκα και Βιγιαρεάλ. Θεωρώ πιθανό το g/g καθώς ήταν 20 του Φλεβάρη όταν η Βαλένθια κράτησε για τελευταία φορά ανέπαφη την εστία της.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Ρεάλ πέρασε εύκολα από το Κάδιθ και παρέμεινε στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι Σέρχιο Ράμος, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί, Κρος θα δουν το ματς από την εξέδρα, ο Βαλβέρδε, λόγω covid, από το σπίτι του – οι Μόντριτς, Αζάρ επιστρέφουν. Την Τρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι για το Champions League. Ο μπούφος ο Φεκίρ αποβλήθηκε στο 11ο λεπτό και η Μπέτις έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ. Παρέα με το Φεκίρ, έμεινε στη Σεβίλη ο εξτρέμ Τέγιο. Βλέπω τη Ρεάλ να κερδίζει. Το ”1 και over 1,5” πληρώνει κοντά στο 1,70.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ PRIMERA

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΚΑΔΙΘ                                   1

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ                                      1 και over 1,5

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΛΑΒΕΣ                                 G/G

About Author