Οι εναπομείνασες αγωνιστικές στην Primera είναι 6. Εκκρεμούν το Αθλέτικ – Βαγιαδολίδ και το Μπάρτσα – Γρανάδα που θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Απριλίου αντίστοιχα. Με τη Μπάρτσα κυπελλούχο, η 7η θέση είναι προνομιούχα και οδηγεί στο νεόδμητο Conference League.

 

PRIMERA – ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

ΟΥΕΣΚΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Ουέσκα μπαινοβγαίνει στην επικίνδυνη ζώνη. Τούτη την ώρα βρίσκεται εντός. Επιστρέφει στο γήπεδό της μετά από δύο σερί εκτός στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες. Έχει συμπαθητικό πρόγραμμα ως το φινάλε. Η Χετάφε ήταν ανταγωνιστική στην ήττα από τη Μπάρτσα παρά το rotation του Μπορδαλάς. Θα παίξει για να μη χάσει. Πρόκειται για μία πιθανή ισοπαλία, υπό το φόβο της ήττας.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Για τη Βιγιαρεάλ, όλα τα λεφτά είναι ο 1ος ημιτελικός του Europa League με την Άρσεναλ, την ερχόμενη Πέμπτη. Ο τεχνικός Έμερι μοιράζει το χρόνο ώστε να διατηρήσει φρέσκους τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του. Η Μπάρτσα δείχνει ασταμάτητη, ο Μέσι δείχνει να το θέλει πολύ αυτό το νταμπλ. Το ”διπλό και over” πληρώνει κοντά στο 2,20. Το ειδικό στοίχημα ”γκολ και στα 2 ημίχρονα” πληρώνει 1,50.

 

ΘΕΛΤΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Θέλτα δεν ήταν καλή στην ήττα από τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν όπου άφησε τις όποιες ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Οσασούνα χτύπησε φόρμα την κατάλληλη στιγμή και με τρεις σερί νίκες εξασφάλισε την παραμονή της. Σ’ αυτά τα 3 ματς σκόραρε, συνολικά, 7 γκολ όσα δηλ. είχε σκοράρει στα προηγούμενα 12! Το g/g φαντάζει πιθανό. Το ειδικό στοίχημα ”γκολ και στα 2 ημίχρονα” πληρώνει κοντά στο 1,90”.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Σεβίλη προέρχεται από τρία κολλητά διπλά, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία. Βρίσκεται στο -6 από την Ατλέτικο αλλά όταν ρωτούν τον τεχνικό Λοπετέγκι αν η ομάδα του στοχεύει στον τίτλο, αυτός κάνει το Σουηδό. Η Γρανάδα είναι άξια συγχαρητηρίων. Σε μία σεζόν που ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και κρούσματα covid, κατάφερε όχι μόνο να μπει στους ομίλους του Europa League αλλά και να φτάσει στους ”8” της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε πρόωρα την παραμονή της στην Primera. Αν μάλιστα, κάνει κάνα κουφό απόψε θα διεκδικήσει ξανά μανά ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχω την εντύπωση, ότι η Σεβίλη θα χρειαστεί να σκοράρει, τουλάχιστον, δύο γκολ για να πάρει το ματς. Το g/g πληρώνει κοντά στο 2,10. Το ”over 5,5 κόρνερ Σεβίλη” πληρώνει κοντά στο 2,20.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Αθλέτικ δεν κερδίζει από τις αρχές Μάρτη. Έκτοτε, μετρά έξι ματς χωρίς νίκη (μία ήττα – πέντε σερί ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα και δύο χαμένους τελικούς κυπέλλου. Θα προσπαθήσει να μακιγιάρει τις εντυπώσεις πετυχαίνοντας κάποια μεγάλη νίκη είτε απόψε κόντρα στην Ατλέτικο είτε στη διάρκεια όταν υποδεχτεί τη Ρεάλ. Για την πρωτοπόρο Ατλέτικο, το σημερινό είναι το πρώτο από τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Την Πρωτομαγιά παίζει στο Έλτσε και μία εβδομάδα αργότερα στο ”Καμπ Νόου”. Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ μπήκαν στην αποστολή αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν από τον πάγκο. Θ’ ακολουθήσω την πεπατημένη, ”νίκη της Ατλέτικο και over 1,5”.

 

 

Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ

 

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                                    2 και over 1,5

 

ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ                                 2 και over 2,5

 

ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

 

ΟΥΕΣΚΑ – ΧΕΤΑΦΕ                                                 Χ

 

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

 

ΘΕΛΤΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                                             G/G

ΣΕΒΙΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ                                               G/G

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ                  GOAL ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ

ΣΕΒΙΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ                           ΣΕΒΙΛΗ OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ

ΘΕΛΤΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                        GOAL ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ

 

 

Σούπερ 4άδα χθες από τον Μπαρλαμπά που επέστρεψε και ωραιότατη 2άδα με ισοπαλίες από τον Πλιάκο που εμφανίστηκε.

About Author