Οι εναπομείνασες αγωνιστικές στην Primera είναι 5. Τέσσερις ομάδες, με περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες, διεκδικούν τον τίτλο. Στην ουρά, οχτώ ομάδες προσπαθούν ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στη Segunda, οι εναπομείνασες αγωνιστικές είναι 6. Η Εσπανιόλ είναι μία ανάσα από την επιστροφή της στην Primera. Από κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά.

 

 

PRIMERA – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

 

Ατλέτικο: Μπάρτσα – εκτός, Σοσιεδάδ – εντός, Οσασούνα – εντός, Βαγιαδολίδ – εκτός

Ρεάλ: Σεβίλη – εντός, Γρανάδα – εκτός, Μπιλμπάο – εκτός, Βιγιαρεάλ – εντός

Μπάρτσα: Ατλέτικο – εντός, Λεβάντε – εκτός, Θέλτα – εντός, Έιμπαρ – εκτός

Σεβίλη: Ρεάλ – εκτός, Βαλένθια – εντός, Βιγιαρεάλ – εκτός, Αλαβές – εντός

 

 

ΕΛΤΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Έλτσε νίκησε 1-0 το Λεβάντε και βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Στην Ατλέτικο δέχτηκαν με ικανοποίηση το δώρο που τους έκανε η Γρανάδα με το διπλό στο ”Καμπ Νόου”. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν. Μετά την ήττα στο Μπιλμπάο, η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να νικήσει ώστε να πάει ως πρωτοπόρος το άλλο Σάββατο στη Βαρκελώνη. Ο Λουίς Σουάρες θα ξεκινήσει στην κορυφή. Δε με ψήνει το 1,40 στο διπλό. Η επιστροφή του Σουάρες στα γκολ πληρώνει κοντά στο 1,85.

 

 

ΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Ρεάλ παίζει τη χρονιά μέσα σε 8 ημέρες. Την Τετάρτη έχει την Τσέλσι στο Λονδίνο και τη μεθεπόμενη Κυριακή τη Σεβίλη στη Μαδρίτη. Είναι εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές της έχουν φτάσει στα όριά τους. Ο Ζιντάν θα προχωρήσει σε rotation. Οι Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί και Βαλβέρδε έμειναν εκτός αποστολής. Η Οσασούνα σώθηκε και πλέον παίζει για το γόητρο. Οι Ναβάροι έχουν σκοράρει οχτώ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Το ”over 0,5 Οσασούνα” πληρώνει κοντά στο 1,80.

 

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη ήταν αρκετό για να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, για μία ακόμη φορά φέτος, η Αλμερία. Ο Πορτογάλος Ζοσέ Γκόμες πήρε πόδι. Αντικαταστάτης του είναι ο γιγαντόσωμος Ρούμπι ο οποίος γνωρίζει την κατηγορία και πριν τρία χρόνια ανέβασε την Ουέσκα στην Primera. Η Οβιέδο βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τους απαραίτητους βαθμούς για να σωθεί. Θα ρισκάρω στον ντεμπουτιακό άσο του Ρούμπι.

 

 

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΕΛΤΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                                  ΣΟΥΑΡΕΣ ANY TIME

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΒΙΕΔΟ                                                1

ΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                           OVER 0,5 ΓΚΟΛ ΟΣΑΣΟΥΝΑ

 

 

 

About Author