Στο ”Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” ολοκληρώνεται η 34η αγωνιστική της Primera. Η Ατλέτικο υπέφερε αλλά πέρασε από το Έλτσε, η Ρεάλ νίκησε την Οσασούνα με δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά, η Μπάρτσα νίκησε, 3-2 με ανατροπή, στο ”Μεστάγια”.

 

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Την ώρα που Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπάρτσα ”σκοτώνονται” μεταξύ τους για την κατάκτηση του τίτλου, η μουλωχτή Σεβίλη περιμένει στη γωνία. Μετρά επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οχτώ τελευταία. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Βάσκων, θα βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο και στο -1 από Ρεάλ και Μπάρτσα. Σας θυμίζω ότι την επόμενη αγωνιστική παίζουν Ατλέτικο – Μπάρτσα (Σάββατο στις 17:15) και Ρεάλ – Σεβίλλη (Κυριακή στις 22:00). Ο τεχνικός Λοπετέγκι θα περιμένει την ύστατη ώρα να μάθει αν ο στόπερ Κουντέ μπορεί ν’ αγωνιστεί. Η Αθλέτικ παίζει ρόλο ρυθμιστή καθώς οι ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι, απλά, μαθηματικές. Πριν δύο εβδομάδες νίκησε 2-1 την Ατλέτικο και την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Ρεάλ.

 

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΡΑΓΙΟ

Για τη Σαμπαντέλ, η οποία βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο εντός καθώς προηγήθηκε το 1-0 επί της Μαγιόρκα. Μία Σαμπαντέλ η οποία είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας (3-9-6). Τηρουμένων των αναλογιών, το πρόγραμμα των Καταλανών ως το φινάλε θεωρείται βατό. Μετά τη νίκη της Χιρόνα επί της Τενερίφης, η Ράγιο βρέθηκε εκτός play off. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός, η Ράγιο μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Το σημερινό παιχνίδι αλλά και το εντός με τη Λεγανές που ακολουθεί θεωρούνται καθοριστικά για τους Μαδριλένους.

 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ PRIMERA

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΘΛΕΤΙΚ                        1 και over 1,5

 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ SEGUNDA

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΡΑΓΙΟ                             2

About Author